Gå til hovedindhold

Services

Frokost- og kantineordning

Med vores frokost- og kantineordning tilbyder vi virksomheder en lækker og smagfuld frokost med Meyers.

meyers frokostordning hos jeudan

Glade medarbejdere er de bedste

Hos Jeudan tror vi på, at medarbejdere, der føler sig værdsatte – og måske endda lidt forkælet – føler en større arbejdsglæde, yder en større indsats og bliver længere i samme virksomhed. Derfor vil vi gerne være med til at byde dine medarbejdere på en lækker, nærende frokost.

I samarbejde med Meyers har vi udviklet et frokostkoncept, hvor der er fokus på fleksible madløsninger, gastronomi af høj kvalitet og bæredygtighed. Formålet er at kunne tilbyde en god og nærende frokost- og kantineordning til de mange mennesker, der hver dag arbejder i eller besøger en af Jeudans kontorejendomme.

Vi er allerede godt i gang i Havnegade 27 og Farvergade 17, og de næste heldige stop på frokostruten bliver Jeudans kontorejendomme på Dampfærgevej. Det er planen, at der kommer flere kantiner til med tiden, så mange flere mennesker kan få glæde af en velsmagende og nærende frokostordning i København.

meyers frokostordning hos jeudan
meyers frokostordning hos jeudan

Meyers og Jeudan garanterer velsmag

Masser af smag. Nærende og sunde ingredienser. Bæredygtige og lokale råvarer. Vi har udviklet et koncept med fokus på gastronomi af høj kvalitet.

Varieret, velsmagende mad i behagelige omgivelser

De garantier kan medarbejderne i Mannaz, der holder til i Farvergade, skrive under på. Virksomheden, der leverer kurser og uddannelser, får hver dag stillet sulten i bistroen i netop Farvergade 17.

Og det er noget, de er meget tilfredse med. Martin Søgaard Nielsen, der er CFO hos Mannaz, siger:

”Vi har haft stor glæde af Bistroen i Farvergade, som vi bruger til vores kursusdeltagere, samt til vores ansatte. Maden er meget varieret og virkeligt velsmagende, og der er altid noget for enhver smag. Som vegetar er det rart, at der altid er et grønt alternativ til den varme ret, samt mange grønne salater. Stemningen i Bistroen er meget behagelig, og man bliver modtaget med åbne arme af personalet, der altid er lydhøre og hjælpsomme. Desuden er lokalerne indbydende og der er god plads, også selvom vi til tider kommer, når der er mest travlt.”

Restaurant Post

Sammen med Meyers har Jeudan også skabt Restaurant Post i København: et moderne spisested på ENIGMA – museet for post, tele og kommunikation, som forventes at være klar til at åbne i 2023. Også her bliver omdrejningspunktet velsmag, samvær og bæredygtighed.

Sulten?

Vil du høre mere om Jeudans frokost- og kantineordning, så udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at byde velkommen – og velbekomme.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på

7010 6070
meyers frokost med jeudan
frokost med meyers i havnegade 27

Services

Få frokost i Havnegade 27 i København K

I vores kantine i Havnegade 27 i København K tilbyder vi alle virksomheder omkring Havnegade en lækker og smagfuld frokostordning med Meyers - hver eneste dag.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.