Gå til hovedindhold

Services

Frokost- og kantineordning

Med vores frokost- og kantineordning tilbyder vi virksomheder en lækker og smagfuld frokost med Meyers.

meyers frokostordning hos jeudan

En smagfuld frokost til dine medarbejdere

Hos Jeudan tror vi på, at medarbejdere, der føler sig værdsatte – og måske endda lidt forkælet – føler en større arbejdsglæde. Derfor vil vi gerne være med til at byde dine medarbejdere på en lækker, nærende frokost.

Som kunde hos Jeudan får du gavn af vores gode samarbejde med Meyers. Om du blot er dig selv, om I er ti eller mange flere medarbejdere, så er der mulighed for at få mættet alle munde. Og det med en nærende frokost, hvor både sæson, smag og kvalitet er tilgodeset.

I samarbejde med Meyers har vi udviklet et frokostkoncept, hvor der er fokus på fleksible madløsninger. Formålet er at kunne tilbyde god og nærende mad til de mange mennesker, der hver dag arbejder i eller besøger en af Jeudans kontorejendomme. 

Vores frokostordninger

Du kan som kunde i Jeudan enten vælge at få din frokost leveret på din virksomheds adresse eller vælge at benytte en af vores bistroer i København.

Servering fra Meyers
Servering fra Meyers

Vi garanterer velsmag

Masser af smag. Nærende og sunde ingredienser. Bæredygtige og lokale råvarer. Hos Jeudan får du et koncept med fokus på gastronomi af høj kvalitet.

Sulten?

Vil du høre mere om Jeudans frokost- og kantineordning, så udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at byde velkommen – og velbekomme.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på

7010 6070
meyers frokost med jeudan
frokost med meyers i havnegade 27

Services

Bistro på Havnegade 25

I vores kantine i Havnegade 25 i København K tilbyder vi alle virksomheder omkring Havnegade en lækker og smagfuld frokostordning med Meyers - hver eneste dag.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.