Gå til hovedindhold

Cases

& friends er kunde på Jeudans kontor i Vedbæk

Præsentable omgivelser, et højt serviceniveau og diskretion har topprioritet for headhunter Birthe Christiansen. Hun mener, at Frydenlunds kontorfællesskab i Vedbæk leverer det hele.

& friends får en kaffe på frydenlund i vedbæk

Som headhunter har Birthe Christiansen fokus på mennesker. Omgivelserne skal helst være i top, så hun kan koncentrere sig om at matche de rette kandidater med sine kunder. I kontorfællesskabet på Frydenlundsvej 30 i Vedbæk har hun fundet de rette rammer til dette.

& friends - kunde på Frydenlund i receptionen

Ønsker du en uforpligtende fremvisning?

Vi viser gerne frem. Om du ønsker at Frydenlund eller et af vores lejemål i København K, så står vi klar. Udfyld formularen forneden, så kontakter vi dig.

”Tidligere havde jeg kontor i København, hvor vi blandt andet fik stigende udfordringer med parkering. De fleste af vores kandidater kører i bil, og på Frydenlund ved kandidaterne, at de ikke behøver at sætte tid af til parkeringsplads eller at sidde nervøst og holde høje med deres parkering under vores møde,” siger Birthe Christiansen.

”I forhold til de kandidater, der bruger offentlig transport, har vi kun hørt, at det fungerer bedre end forventet,” tilføjer headhunteren, der er 12 partnere i firmaet & friends, som også er placeret i andre dele af landet.

De fikser rammerne – jeg fokuserer på menneskerne

En god velkomst betyder alt

For headhunteren og hendes partnere har det stor betydning for deres forretning, at kunder og kandidater føler sig behageligt og professionelt behandlet fra det øjeblik, de træder ind i receptionen.

”For os er det afgørende, at receptionen fungerer godt, så vores kandidater føler sig vel modtaget. Det er også vigtigt, at alle i receptionen har forståelse for, at vores kunder og kandidater har brug for diskretion og professionel håndtering, og det fungerer til et 12-tal her på Frydenlund,” fortæller Birthe Christiansen.

Ud over god service, nævner hun også faciliteterne på stedet som et plus. Det gælder både kaffen og stemningen i bistroen, det gode udbud af forskellige mødelokaler samt maden og indretningen af kantinen, hvor hun indimellem tager sine kunder eller kandidater med.

Desuden sætter Birthe Christiansen også pris på, at hun kan fokusere på at drive sin kerneforretning samtidig med, at hun er en del af et fællesskab med en række andre virksomheder, som hun har kontakt med i hverdagen.

”Vi smalltalker på gangen, drikker en kop kaffe eller spiser indimellem en frokost sammen. Vi har også holdt julefrokost og fælles morgenmad, men vi overrender ikke hinanden. Jeg synes, at det ligger på et godt niveau,” konkluderer Birthe Christiansen.

Vil du vide mere om Frydenlund?

Kom på en uforpligtende fremvisning, og se om Frydenlund er noget for dig og din virksomhed. Vi glæder os til at byde velkommen.

Eller ring til os direkte

7010 6070
dan, jacob og jonathan fra jeudan
vand ved kontorfællesskabet frydenlund i vedbæk

Ejendomme

Frydenlund 30. En oase ude. En oase inde.

Frydenlund 30 i Vedbæk er adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park og ligger kun 20 minutter fra København. Flyt jeres kontor til grønne omgivelser i Vedbæk.