Gå til hovedindhold

Rådgivning

Akustikløsninger til kontoret

gardin som akustikløsning på et kontor

Skru op for stilheden på kontoret

Er I også ved at finde jeres plads på fælleskontoret? Så har I måske spurgt jer selv: Hvis onlinemøder er kommet for at blive, hvordan indretter vi os så mest optimalt? 

For ja, det er helt rigtigt: Lyd påvirker os alle. Og er niveauet højt, kan støj have betydning for koncentration og stress. Men det er der heldigvis en løsning på. På kontoret har jeres indretning nemlig stor betydning for, hvor meget klang og genlyd samtaler, Teams-møder og høje hæle betyder for volumen. 

Vi har i vores showroom samlet en række akustikregulerende løsninger, som kan hjælpe jer med at bryde klangen og få bedre akustik på kontoret. Fra bløde møbler og tekstiler til absorberende vægge og lydtætte telefonbokse. 

Få hjælp af en af vores eksperter til at skrue op for stilheden. Du kan også få et par gode råd her på siden til, hvordan I rammer lyden ind med vores akustikløsninger til jeres kontor

Ro på øregangene

Ro om ørerne påvirker os positivt, for vi er bedst, når vi kan høre, hvad vi selv tænker. Koncentrationen stiger, stressen daler og skuldrene falder på plads. Her er fire gåde råd til at mindske støjgenerne for dine medarbejdere og forbedre akustikken på kontoret.

Få lyden rammet ind

Der er masser af kilder til støj på et kontor. Som oftest er telefonsamtaler en af de større. Der er også tidspunkter, hvor man som medarbejder ikke har et privat sted at gå hen – og her kan en lukket telefonboks på kontoret hjælpe. Når man træder ind i en lukket telefonboks eller mødeboks vil man opleve, hvordan man lukker al støj ude, og har ro til at kunne koncentrere sig.

I vores showroom kan du se eksempler på telefonbokse og mødebokse, der kan give jer en stille telefonsamtale - for dig og dine kollegaer.

Træk gardiner for lyden

Stofgardiner, faste eller løse gulvtæpper, hynder og puder sluger lyd og gør samtidig rummet mere hyggeligt. Netop tekstiler spiller en betydelig rolle i, hvordan vi opfatter et rum. Vi bemærker det måske ikke, men tekstiler på møbler, gulv og i vinduer skaber atmosfære og fuldender oplevelsen, når vi interagerer med rummet. Det gælder også for vores oplevelse af lyd på kontoret. Jo hårdere overfladerne i rummet er, desto længere er efterklangtiden og dermed støjen.

Tykke gardiner produceret på uldrester, farverige materialer og bløde tekstiler. Fantasien sætter ingen grænser - og i vores showroom i Bredgade kan du se eksempler på en række akustikløsninger til jeres kontorlokaler.

paneler som akustikløsning på et kontor

Rådgivning

Lad lyden ramme en mur

Når du indretter kontoret med udsmykning på væggene, kan du vælge, at den er lavet af et materiale, der samtidig absorberer støjen og forbedrer akustikken. Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan din vægudsmykning kan se ud. Det kan være et foto, stoffer i forskellige farver, der passer til firmafarverne, eller et kunstværk. Kontakt os og få vores uforpligtende rådgivning.

Der findes forskellige løsninger, der kan dæmpe støjen på kontoret.  I den ene ende af skalaen findes lydabsorberende plader, som kan sættes op. De fås i forskellige former og farver afhængig af smag. I den anden ende af skalaen findes særligt lydabsorberende puds, der kan påføres vægge og lofter.

Få møbler, der lyder godt

Akustikken på kontoret forbedres, jo flere møbler, der er i rummet. Men ønsker I at dæmpe lyden yderligere, så anskaf jer møbler med blødt betræk. Det kan være kontorstole men også gerne bløde sofaer eller lænestole – gerne med høje ryglæn - såfremt du har mulighed for at indrette et lounge-område.

Jo hårdere overfladerne i rummet er – og des mere tomt kontorlokalet er – desto længere er efterklangtiden og dermed støjen. Vi har derfor samlet en række eksempler på, hvordan I kan indrette jeres kontor og dermed bryde klangen og mindske støjen. 

møbler som akustikløsning

Drømmer du om akustikløsninger på kontoret?

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Kontakt vores designafdeling direkte på

7010 6070
facaden på jeudans showroom i bredgade 45
håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.