Gå til hovedindhold

Akustikloft

Akustikloft: Sæt lyden i system

I vores showroom kan du se løsninger på loftsystemer, der sætter lyden i system.

akustikloft i kontorfællesskabet i female founders house

Kontoret er samtalernes arne. På Teams, ved kaffemaskinen eller over computeren. Der er med andre ord et hav af lyde, som tilsammen skaber unødvendig støj. Vi kender fx alle til lyden, der kommer krybende fra samtalerne på nabokontoret. Ofte skyldes det, at materialerne i kontorets lofter eller vægge ikke har den rette lydisolering.

God akustik i et rum afhænger af både en god lydisolering og lydabsorption. Lydisolering dækker over mængden af lyd, der bevæger sig fra et rum til et andet rum. Lydabsorption er måden, hvorpå lyden opfører sig i et rum. Begge faktorer er vigtige, når det kommer til god akustik. Og her kan de rette loftsystemer spille en vigtig rolle.

Lyder godt i dine ører

Lyddæmpende loftsystemer begrænser transmissionen af lyd, mens loftpladerne sikrer en god lydabsorption i rummet. Loftsystemerne sikrer på den måde et optimalt akustisk niveau på kontoret – samtidig i et flot design af høj kvalitet, der skaber behagelige og produktive miljøer.

I showroomet kan du se løsninger på loftsystemer, der reducerer lydniveauet og skaber et behageligt arbejdsmiljø med ro til koncentration. Vi samarbejder blandt andet her med Rockfon, der producerer flotte akustiske loftplader af stenuld.

Lounge område i Female Founders House
Loft i en gang i Female Founders House

Høj akustisk ydeevne og kvalitet

I Female Founders House har vi indrettet kontorfællesskabet med en række akustikregulerende løsninger blandt andet stilrene loftsystemer i farver, der ikke blot bringer ro på kontoret, men også liv til indretningen.

Et loft, der binder CO2

I vores showroom kan Jeudans kunder finde eksempler på en række akustikprodukter. Vi samarbejder blandt andet også med Søuld. Søuld producerer akustikregulerende produkter af ålegræs. Ålegræs er et naturfiber fra havet, der med sit naturlige saltindhold og CO2-bindende egenskaber har adskillige iboende kvaliteter som et moderne byggemateriale blandt andet til lydregulering. Søuld har som nogle af de første lykkedes med at lave et CO2- negativt byggemateriale, der kombinerer høj akustisk ydeevne, sikkerhed og holdbarhed med bæredygtighed og moderne æstetik, til anvendelse på både loft og væg.

I showroomet finder du også eksempler fra Troldtekt, der i en kombination af træ og cement skaber unikke lydabsorberende akustikplader, der sikrer en god akustik i indretningen.

kontorlokale i female founders house med akustikloft

Få inspiration til akustikoftet i vores showroom i Bredgade

I Jeudans showroom lytter, tegner og regner vi på vores kunders lejemålsdrømme, så du kan få lige netop de rammer, som matcher dine ønsker og ambitioner. Vi har stor erfaring i at bygge dine behov og drømme ind i vores lejemåls historiske hjerter. Og netop mødet mellem drømme og lejemål giver oftere højere til loftet. Du inviteres indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder.

Også dem du ikke selv kan tænke dig til. Book et møde til en uforpligtende snak i vores showroom, hvor vi sammen kan se på dine behov og drømme for dit lejemål.

Vil du besøge vores showroom?

Skriv her hvilken dato og tidspunkt, du foretrækker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
rikke og jacob fra salg
design elementer i jeudans showroom i bredgade

Services

Lad os tegne og regne på dine nye rammer

Når du flytter ind hos Jeudan, tilbyder vi dig hjælp til din indretning og materialevalg, så du får rum, der passer til dine drømme og behov. Hvis du har drømmen, bygger vi virkeligheden.