Gå til hovedindhold

Guide

Skab oplevelser på kontoret

Få tre håndgribelige tips fra Jeudans designdirektør til, hvordan du kan skabe oplevelser på kontoret, som dine medarbejdere bare må møde ind til.

showroom med inspiration til indretning til kontoret

Giv dine medarbejdere én på opleveren

Der skal være et alternativ til at arbejde derhjemme. Med andre ord. Noget at møde ind for. Indret derfor kontoret så dine medarbejdere får noget andet end det, de kan få derhjemme. Nogle gange kan en lille ændring gøre en stor forskel. 

Vi har talt med Jeudans Designdirektør, Anders Rønne-Skall, som giver tre konkrete tips til, hvordan du kan skabe en arbejdsplads, dine medarbejdere bare må møde ind til. Læs teksten eller se videoen med vores designdirektør, Anders, fra vores showroom, hvor han bl.a. fortæller om oplevelser på arbejdspladsen. 

Tip 1: Udkonkurrér hjemmekøkkenet

”I Jeudan har vi vores egen kaffebar med vores egen barista. Her kan medarbejderne få gratis kaffe, te eller kakao i samme kvalitet som dem, du kan købe ude i byen. Mindre kan også gøre det, og der findes i dag en masse alternativer, som kan give dine medarbejdere en kaffeoplevelse, som er svær at hamle op med derhjemme. Desuden har vi vores egen bistro, som alle hverdage kokkerer delikate frokostanretninger selv den bedste amatørkok får svært ved at nå og slå i hjemmekøkkenet.”  

Tip 2: Wow-oplevelsen

”Giv dine medarbejdere og kunder en wow-oplevelse, når de er fysisk på arbejdspladsen. Det behøver ikke koste en formue, men de rigtige planer, kan være med til at gøre en stor forskel. I Jeudan prioriterer vi at have flotte omgivelser, god belysning, planter og de helt rigtige faciliteter for at alle medarbejdere kan udføre deres arbejde bedst muligt.”

showroom med inspiration til indretning til kontoret
showroom med inspiration til indretning til kontoret

Skab stemningsfyldte rammer

I Jeudan har vi indrettet vores kontor, så det er rart at være. Blandt andet med rum til samarbejde. Loungeområder. Stillezoner. Kaffebar. Akustikløsninger. Telefon- og mødebokse. Og meget mere.

Tip 3: Er det tid til at rykke rundt?    

”Sørg for at have de rette rammer, som både rummer plads til fordybelse, til dialog og til kreativitet. Det kan være mødelokaler og loungeområder, hvor medarbejderne kan sparre med hinanden. Men også lukkede arbejdsstationer eller telefonbokse, som kan bruges til fokuseret arbejde. I Jeudan er vi ved at etablere et projektrum, som kan bookes i flere dage i træk. Så behøver medarbejderne ikke at rydde op og dagen efter, kan de fortsætte, hvor de slap. Det er desuden oplagt at etablere såkaldte crossing-points på kontoret, hvor mødet med hinanden bliver en naturlig del af at bevæge sig rundt på kontoret. Det bidrager til den uformelle samtale.”

”Det er selvfølgelig arbejdsgiveren, som bestemmer over rammerne og måden medarbejderne arbejder på. Men jeg synes godt, at man kan gøre noget ud af den oplevelsesbaserede arbejdsplads, fordi det fysiske møde gør noget godt for det kollegiale fællesskab og videndelingen.”

køkken i showroom i bredgade 45

Showroom

Du kommer med på råd i vores showroom

Besøg vores flotte showroom i Bredgade i København K. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen designer vi dit lejemål til at spille på alle tangenter. Vi giver dig inspirerende idéer til udnyttelse af rummets m2 samt til indretning og design.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os og lad os sammen tegne og regne på dine drømme til dit kontorlejemål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte på

7010 6070
tre mandlige ansatte i jeudans salgsafdeling
statue ved gammel strands ejendomme til udlejning hos jeudan

Rådgivning

Er du allerede kunde i Jeudan?

Der er mange fordele ved at være kunde i Jeudan. Dem kan du læse mere om. Find også svarene på de oftest stillede spørgsmål og læs om, hvordan vi gør det nemt for dig at drive virksomhed.