Gå til hovedindhold

Guide

Indret din bolig med farver

farveskala til maling af vægge

Hjemmet er i større grad end nogen sinde blevet et sted, hvor vi ønsker at finde en følelse af opmuntring og tryghed.

Interiøret i ens bolig kan gøre en stor forskel for ens mentale velvære, og i de nyeste boligtrends kan man se en øget fokus på det naturlige, organiske og enkle. En fejring af jordens råvarer og en subtil brug af farve for at fremkalde en rolig atmosfære. Som kunde hos os kan du altid få hjælp til design og indretning i din bolig.

Hjem - et sted, hvor man kan finde en følelse af opmuntring og tryghed. 

Eksempel på indretning i Bredgade

Brugen af farver - du skal føle dig hjemme

En fejring af jordens råvarer og en subtil brug af farve for at fremkalde en rolig atmosfære. De fleste af os har også været tvunget til at bruge mere tid i vores hjem, benytte det på nye måder og tænke flere funktioner ind i indretningen. Dette vil afspejles i indretningstendenserne, hvor vi opfordres til at købe ting der er både nyttige, smukke og godt designede. Et opgør med ’brug og smid væk’ kulturen, og en påmindelse om at ’mindre er mere’ – specielt hvis man også tænker kvalitet og multifunktionalitet. Ved at bruge farver i din indretning opnår du hygge, personlighed og din personlige stil kommer til udtryk i dit hjem.

 Her er vores gode råd til brugen af farver i hjemmet:

  • Vælg 3 farver - vælg en primær farve som udgør størstedelen af rummet, en sekundær farve samt en kontrastfarve. Kontrastfarven skal kun udgøre cirka 10% af rummet. Husk at farverne skal komplimentere hinanden.

  • Mal dit interiør - Hvis du ikke tør at kaste dig ud i at male dine vægge med farver, så kan du evt. male dit spisebord, dine stole eller måske din reol. På denne måde er det dine møbler og accessories som giver dig farvespillet i rummet. 

  • Valg af farve - Det kan være en god idé at vælge en farve der er et par tonere lysere end farveprøven. En lille lap farve kan sjældent illustrere, hvordan farven giver sig ud i stor format.

  • Mal dine vægge* - hvis du er modig, maler du hele rummet. Det skaber sammenhæng og et fuldstændigt rum, når du maler hele dit køkken, stue eller soveværelse. Hvis du synes det er for drastisk at kaste dig ud i, kan du evt. starte med at male en væg eller to, og derefter vurdere om du skal gå hele vejen.


For at føle at ens bolig er en tryg oase, er det vigtigt at man faktisk føler sig hjemme. Skab personlighed gennem kunst eller børnetegninger. Fortæl din historie ved at opstille tableauer med minder fra rejser, arvestykker og andet med affektionsværdi. I sidste ende skal ens hjem afspejle hvem der bor der, og ikke være et facit på de nyeste boligtrends. Ved at bruge de rigtige farver og farvesammensætninger i din indretning vil du opnå harmoni, ro og personlighed.

*Som det fremgår af din lejekontrakt, så skal væggene hos Jeudan holdes i de hvide nuancer, men hvis du går og drømmer om at få farve i din indretning, så tag fat i din kundechef eller Jeudans Designafdeling vha. formularen forneden.

Kontakt vores designafdeling

Hvis du mangler inspiration eller input til indretningen af din bolig, kan du altid kontakte vores designafdeling. Vi glæder os til at høre fra dig.

Eller ring til os direkte på

7010 6070
to ansatte i jeudans designafdeling arbejder ved computeren

spisebord ved malet væg i en jeudan ejendom
sildebensparket i en jeudan ejendom og farve på væggen

Lad os brainstorme idéer sammen

I vores showroom i Bredgade 45 i København K, kan du få sparring, inspiration og personlig rådgivning om indretning og design.

Jeudan Showroom

Showroom

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Hos Jeudan har vi ét mål: At få dine ønsker og lejemålets potentiale til at mødes. Det er her vi forbinder lejemål med beboer, og hvor mulighed bliver til personlighed.