Gå til hovedindhold

Unikke kontorlokaler og kontorer til leje i København

Når I skriver under på en erhvervslejekontrakt med Jeudan, får I en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde. Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for jer, så I bliver i jeres kontorlejemål i København så længe som muligt. Og hvis der sker forandringer i virksomheden, så jeres behov pludselig ændrer sig, så kan vi også hjælpe med en løsning på det – uanset om I lejer kontorbygninger, kontorlokaler, større domiciler eller mindre kontorlokaler i København.

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Vi råder over mere end 200 ejendomme, primært i det centrale København og på Frederiksberg, og dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af vores ejendomme. En af grundpillerne i vores forretningsmodel er at bevare Københavns historiske ejendomme. Vi sørger for, at alt bliver vedligeholdt med respekt for både historie og miljø, og at vores kontorlejemål i København lever op til moderne behov – uanset om det er en kontorejendom med erhvervslejemål eller en smuk klassisk lejlighed til en af vores boligkunder.

Kontorlejemål i København med fleksible rammer

Vores særlige Jeudan fordele betyder i korte træk, at du som virksomhed og kontorkunde er kunde hos Jeudan – men ikke er bundet til et specifikt kontorlejemål. Hvis I f.eks. ønsker at flytte fra ét kontorlokale i København til et andet, tilbyder vi række fordele, der afhænger af, om I flytter til større eller mindre lokaler. Uanset om I vækster derudaf eller har brug for at skrue ned for kvadratmeterne i en periode, så har vi mulighed for at hjælpe.

Du kan også læse mere om vores kontorer og kontorlokaler i København K eller kontorlokaler til udlejning på Østerbro.