Gå til hovedindhold

Moderne og sikre lagerlokaler i København

Når I skriver under på et lagerrum eller lagerlokale i København med Jeudan, får I en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde med jer. Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for jer, så I bliver i jeres lagerlokale i København så længe som muligt. Og hvis der sker forandringer i virksomheden, så jeres behov for lagerlokaler og lagerplads i København pludselig ændrer sig, så kan vi også hjælpe med en løsning på det.

Lagerrum til leje i København med fleksible rammer

Vi er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Vi råder over mere end 200 ejendomme, primært i det centrale København og på Frederiksberg, og dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af vores ejendomme. Vi har lagerrum og lagerlokaler flere steder i København, og vi har helt sikkert også et lagerlokale til dit behov.

Vi sørger for, at alt i lagerlokalet i København bliver vedligeholdt med respekt for både historie og miljø, og at vores lagerlokaler i København lever op til moderne behov – uanset om det et stort lagerlokale på flere hundrede kvadratmeter eller et mindre lagerlokale i København til en enkeltpersonsvirksomhed.

Lagerlokaler i København og udenfor København.

Vi kan for eksempel tilbyde lagerrum og lagerlokaler i København K, på Østerbro og i København S på Islands Brygge. Udenfor København kan du finde lagerrum i Stenløse, Brøndby, Albertslund og i Nærum for blot at nævne nogle få eksempler.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det rette lagerlokale i København til dig og din virksomhed.

Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv dig op i vores søgeagent, og få først besked ved ledige lagerrum og lagerlokaler i København.