Gå til hovedindhold

Kontor til leje i Holbæk

Er I på udkig efter kontor i Holbæk? I den gamle og hyggelige købstad Holbæk, finder du udlejning af kontorer i mange størrelser i vores moderne erhvervsejendom på Ahlgade. Ahlgade er byens travle hovedgade, der byder på et hav af butikker, restauranter og god stemning.

Dit nye erhvervslejemål i Holbæk, giver dig gode rammer til din virksomhed – både indenfor og udenfor kontoret. Kontorlokalerne er nemlig veludstyrede og står klar til at imødekomme jeres visioner. I kort afstand fra kontoret finder i både byliv, grønne områder og gode transportmuligheder – både busser med ruter rundt i Holbæk og toge til og fra det meste af Sjælland.

Flyt din virksomhed ind i et af vores flotte kontorer i Holbæk og oplev den centrale beliggenheds mange fordele.

Særlige fordele i dit nye kontor i Holbæk

Og nu vi taler om fordele…

I Jeudan tilbyder vi særlige fordele, når du flytter ind i dit nye kontorlokale i Holbæk. Når du lejer et kontor hos os, har vi stor forståelse for behovet for fleksibilitet. Derfor tilbyder vi ingen binding og frihed til at skrue op eller ned i dit erhvervslejemål i Holbæk.

Det vil sige at der ikke er nogen uopsigelighed på dit kontorlokale, at vi altid gerne hjælper med at finde færre eller flere kvadratmeter og ikke mindst sørger for en let og billig overgang til det nye kontor.

Som kontorkunde tilbydes du følgende særlige fordele:

- Ingen binding: Der er ingen uopsigelighed på dit nye kontor, som kan opsiges med 3 måneders varsel.

- Frihed til at skrue op eller ned: I Jeudan kan vi altid hjælpe dig med flere eller færre m2 – og en let og billig overgang til nye kontorlokaler.

- Istandsat lejemål: Dit kontorlejemål er istandsat ved indflytning.

Herudover tilbyder vi også:

Depositum udgør 3 måneders leje og kan erstattes af en bankgaranti.

Månedlig lejebetaling. Hos Jeudan betaler du din leje 1 gang om måneden forud.

2 handymen i 1 dag, der samler og monterer dine ting og hjælper dig godt på plads.

Sparring om indretning og design af dit nye kontorlejemål med vores arkitekter i Jeudans showroom.

24-timers adgang til akut assistance, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m. på 7010 6070.

Om dit kontorlokale i Holbæk

I Jeudan brænder vi for hvert enkelt kontor i vores erhvervsejendomme, og dit nye kontorlokale på Ahlgade i Holbæk er ingen undtagelse. Når du flytter ind i dine nye erhvervslokaler, vil du opdage at kontorets gode faciliteter og beliggenheden, ikke just er dårligt for arbejdsglæden. Og har du brug for gode idéer eller løsningsforslag til indretningen af dit lejemål, tilbyder vi sparring om design og indretning af dit nye kontorlokale, i Jeudans showroom.

Holbæk, og ikke mindst Ahlgade er hjemstavn for mange driftige erhvervsdrivende, og kombinationen af gamle og nye erhvervsejendomme skaber dynamiske rammer og inspirerende omgivelser for byens virksomheder. Skal din virksomhed blive en del af det driftige erhvervsliv med et kontor i Holbæk?

Hvad bliver du del af med et kontor i Holbæk?

Vores udlejning af kontorer i Holbæk centrerer sig om hovedgaden Ahlgade, der er beliggende i hjertet af byen. En kort slentretur fra dit nye kontor finder du mange rekreative områder samt indkøbs- og transportmuligheder. Både Holbæks hyggelige havneområde, de gamle smalle stræder og dens særlige arkitekturhistorie som forgangsby for byggestilen ”bedre byggeskik”, gør købstaden et besøg værd.

Den interessante historie kombineret med byens moderne tilbud, gør Holbæk til et attraktivt sted for virksomheder at leje kontor, og vores kontorlokaler i Holbæk er indrettet og udstyret til moderne virksomheder i alle størrelser. Vi har med andre ord kontorlokaler i Holbæk til enhver smag.

Transportmuligheder til dit kontor i Holbæk

Vores kontorer i Holbæk er, som beskrevet, beliggende på Ahlgade, der ligger få minutters gang fra Holbæk station, hvorfra der kører toge til hele Sjælland i pendulfart. I sidegaderne til Ahlgade finder du derudover busruter, der kan fragte dig til og fra de fleste steder i den dejlige by. Så hvad end du og dine medarbejde kommer lang- eller kortvejs fra, er dine nye kontorlokaler i Holbæk lette at komme til og fra. Vi kan dog ikke love at de er lette at forlade, med de mange fordele og charmerende detaljer du vil opdage i byen.

Er et nyt og moderne kontor i Holbæk næste skridt for din virksomhed? Vi tilbyder kontorleje med særlige fordele i hjertet af Holbæk, og på mange andre attraktive placeringer i og udenfor København. Læs f.eks. om vores kontorer til leje i Brøndby, Stenløse, Albertslund og København.

Vi ser frem til at byde jer velkommen indenfor til gode rammer, services og vilkår.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Skriv dig op til søgeagenten, og få først besked ved ledige lejemål.