Gå til hovedindhold

Ejendomme

Københavns fredede ejendomme

Gammelt dørparti i Bernstorffs Palæ på Bredgade 42 i København K

Historiefortælling og moderne livsstil i skøn forening

Drømmer du om at bo eller arbejde i lokaler med højt til loftet, hvor væggene emmer af historiefortælling, men hvor faciliteterne samtidig er moderne? Det forstås. For smukke omgivelser påvirker vores sind og arbejdslyst positivt, ligesom de også inviterer til at byde kunder og gæster indenfor.

Som en af Danmarks største besiddere af fredede og bevaringsværdige ejendomme, har vi i Jeudan specialiseret os i at tilbyde vores kunder præcis sådanne rammer. Vi har et team af dedikerede arkitekter, designere og håndværkere, der sætter deres erfaring og ekspertise i spil for at (gen)skabe de perfekte rammer i spændingsfeltet imellem det historiske og det moderne. Naturligvis med et mål om at højne fredningsværdien.

Statue i Bernstorffs Palæ på Bredgade 42 i København K

Moderne løsninger og gedigent håndværk

At istandsætte klassiske ejendomme, hvor vi inkorporerer moderne installationer og faciliteter, kræver mange overvejelser og kompetencer. Først dykker vores design- og arkitektteam ned i de historiske arkiver og beskrivelser af ejendommen. Med udgangspunkt i bygningshistorien, det arkitektoniske udtryk, kulturhistorien og de miljømæssige hensyn træffer de en beslutning om, hvordan ejendommen kan genskabes i en stil, der virker helstøbt. Selvfølgelig med myndighedernes godkendelse. Vores kunder er ofte en del af dialogen, så vi sikrer det bedste resultat for begge parter.

Vores team er fuld af kreative ideer til, hvordan man kan indrette sig, så det imødekommer moderne behov – med respekt for fortidens arkitekter og håndværk.

Når stregerne på arbejdstegningerne er sat, og beslutninger om arbejdsmetoder, løsninger og farvevalg er truffet, er det tid til at vores håndværkere rykker ind. Vi har cirka 300 af slagsen, rekrutteret fordi de alle besidder de faglige kompetencer og færdigheder, der skal til. De sætter en ære i at udføre gedigent håndværk inden for hver deres fagområde og har også ekspertisen til at håndtere fortidens materialer og arbejdsmetoder, når det kræves.

Jeudan investerer hvert år et større trecifret millionbeløb i at vedligeholde, istandsætte og forbedre vores ejendomme. Vi ser det som et vigtigt samfundsansvar at være med til at bevare denne fælles kulturarv og sikre, at de klassiske og ofte fredede og bevaringsværdige bygninger fremstår velholdte og anvendelige langt ind i fremtiden. Og vi glæder os over at bidrage til, at København forbliver en historisk by med smukke ejendomme – til glæde for både Jeudans kunder, deres gæster og byens øvrige borgere og besøgende.