Gå til hovedindhold

Ejendomme

Bevaring af København

En ganske særlig by. Til glæde for os alle sammen

København set fra Søerne

Hvis man bor, arbejder eller færdes i København, er man ikke i tvivl: København er noget helt særligt. Smukke klassiske bygninger, flotte parker, lys, liv og rene havne, men samtidig tempo, larm, kant og masser af energi.

Danmark og København er flere gange blevet kåret som nogle af verdens bedste. Senest i 2021 toppede København magasinet Monocles liste over verdens bedste byer at bo i. Her roses vores hovedstad især for sit attraktive kulturliv, smukke havnepromenader, grønne arealer og et vellykket miks af moderne og historisk arkitektur – og i international sammenhæng bliver vi danskere ofte bemærket for vores store fokus på bæredygtighed og klimamæssigt gode løsninger.

“København er en af de byer, hvor der er et ægte ønske om at skabe bedre livskvalitet for alle.” Andrew Tuck, chefredaktør på Monocle, 2021.

Investeringer, hjerteblod og uforglemmelige oplevelser

Jeudan er en børsnoteret ejendoms- og servicevirksomhed bygget på et solidt fundament af respekt, ordentlighed og kærlighed til København. Vores store passion er de smukke historiske ejendomme, og hvert år investerer vi et trecifret millionbeløb i at vedligeholde, istandsætte og forbedre vores mere end 200 ejendomme – hvoraf mange er helt eller delvist fredede eller bevaringsværdige. Vi ser det både som et vigtigt samfundsansvar og en stor ære at være med til at bevare bygningerne og vores fælles kulturarv.

Vi arbejder også målrettet for at gøre København til en endnu mere attraktiv hovedstad, til glæde for både borgerne og byens besøgende. Derfor involverer vi os jævnligt i aktiviteter, der er med til at skabe liv, rum og oplevelser. Både fordi vi mener, det er vores samfundsansvar at sikre byens fortsatte udvikling, men også fordi vi slet ikke kan lade være.

Jeudan er i dag tæt involveret i driften af TorvehallerneKBH ved Israels Plads og Ofelia Plads ved Skuespilhuset, hvor der bl.a. har været en stor EM fanzone og hvert år er flere kulturelle og musikalske arrangement. I øjeblikket venter vi spændt på genåbningen af ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation på Østerbro og den endelige etablering af Sankt Annæ Plads i Frederiksstaden. Som en hyldest til København og traditionen med neonskilte, valgte vi i 2019 at opsætte et stort neonskilt på Nørregade, som viser byens karakteristiske skyline med blandt andet Marmorkirken, Rådhustårnet og tårnet på Vor Frelsers Kirke. Læs hele historien om neonskiltet på Nørregade.

jeudans ejendom i st. kongensgade 68

Ejendomme

Mere om København?

Hvis du er nysgerrig på, hvordan ejendomsmarkedet ser ud i København, kan du dykke helt ned i byens mange muligheder.

Skal du eller din virksomhed bo i København?

Se vores ledige lejemål