Gå til hovedindhold

TorvehallerneKBH

Et livligt madmekka i centrum af København.

gæster i TorvehallerneKBH i København

Københavns store spisekammer

I Jeudan vil vi gerne bidrage til at gøre København til en mere attraktiv hovedstad – til glæde for både borgerne og byens besøgende. Derfor involverer vi os også jævnligt i aktiviteter, der er med til at stimulere byens liv og skabe plads og attraktive omgivelser. Både fordi vi mener, det er vores samfundsansvar at sikre hovedstadens fortsatte udvikling, men også fordi vi slet ikke kan lade være. Det gælder blandt andet TorvehallerneKBH på Israels Plads.

I 2009 overtog Jeudan den offentlige bevilling for Israels Plads og startede realiseringen af idéen om TorvehallerneKBH. Ved at skabe en markedsplads med friske, lækre råvarer har vi været med til at skabe nyt liv på Israels Plads siden 2011. Og hvert år lægger over fem millioner besøgende vejen forbi de to glasbygninger ved Nørreport Station, hvor der er højt til loftet, lys og luft, og altid en liflig duft af mad og delikatesser.

Vi samler på madoplevelser

Kunderne kommer til TorvehallerneKBH for at nyde det store udbud af mad, delikatesser og friske råvarer, som de omkring 60 stadeholdere byder på hver dag. Her kan du finde alt fra eksotiske frugter, kød, fisk, kager, kaffe, vin og grød til køkkenudstyr, convenience food, pizzaer, blomster og chokolade. Og de madglade besøgende får meget mere med hjem end lækre råvarer. Stadeholderne og deres ansatte giver nemlig gerne et godt råd med på vejen, så kunderne får både inspiration og gode oplevelser med sig hjem.

grøntsager i torvehallerne
udendørs hygge i torvehallerne i københavn

Smag råvarerne

Alt strutter af friskhed. Ikke mindst stadeholderne, der tripper for at byde dig velkommen.

Har du et koncept, der skal testes af?

Vi hilser altid nye fødevarekoncepter og virksomheder med komplementære produkter velkommen i TorvehallerneKBH. Siden åbningen er en stribe nye koncepter startet i hallerne for derefter at udvikle sig til sande fødevaresuccesser. Jeudan kan tilbyde flere forskellige muligheder og størrelser af stader – så vi har både plads til dig, der har en start-up og drømmer om at teste dit koncept i et mindre stade udenfor, og dig, der har en mere etableret virksomhed og har brug for mere plads. Fællesnævneren er dog, at vi udelukkende byder dig indenfor, hvis du har fokus på kvalitet.

Appetit på mere? 

Du kan finde mere om de nuværende stadeholderne på TorvehallerneKBHs hjemmeside, og drømmer du om at stå på den anden side af disken og blive en del af Københavns største spisekammer, så er du altid velkommen til at sende os en ansøgning på torvehallerne@jeudan.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stade med ost vin og pølse i TorvehallerneKBH

Facts om TorvehallerneKBH

1889 – Grønttorvet bliver etableret på pladsen 

1958 – Engros grønttorvet åbner i Valby, og det bliver enden på Grønttorvet i det indre København

1968 – Pladsen omdøbes til Israels Plads i anledning af 25-året for jødeforfølgelsen i Danmark.

1997 – Arkitekt Hans Peter Hagens formulerer i en artikel i Politiken sin drøm om torvehaller på pladsen

2000 – Københavns Bygge- og Teknikudvalg bakker om omkring arkitekt Hans Peter Hagens forslag og betinger en privat finansiering

2007 – Center Plan indgår som investor og driftsherre

2008 – Center Plan går konkurs

2009 – Jeudan indgår aftale med Københavns Kommune om overtagelse af bevillingen

2011 – TorvehallerneKBH åbner