Gå til hovedindhold

Services

Konferencefaciliteter i Vedbæk

Hold din næste konference på Frydenlund i Vedbæk. Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer i innovative omgivelser.

konferencelokale i vedbæk i nordsjælland

Konferencecenter i Nordsjælland

Velkommen til Frydenlund

Frydenlund lever fuldt ud op til sit navn. Vores førsteklasses konferencecenter i Vedbæk er nemlig både en fryd for øjet, sjælen og ganen – og typisk også for arbejdsglæden.

Her kan op til 100 deltagere tjekke ind og mødes om at udveksle erfaringer, lægge strategier, lære noget nyt eller blot nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende omgivelser. Enhver konference kan skræddersyes lige til jeres behov. I kan vælge både et kort møde med let, eller ingen, servering eller et heldagsarrangement med udsøgt gourmetforplejning hele dagen igennem. I bestemmer.

Omgivelserne i Frydenlund
Konferencelokale i Frydenlund

Fordybelse i grønne omgivelser

I pausen kan I nyde Frydenlunds smukke omgivelser, hvis grønne natur er forfriskende og kun giver mere energi til dagen.

Op til 100 gæster

De lyse og nyistandsatte rammer har plads til 100 personer på rad og række – eller 50 personer, hvis der både skal være borde og stole. Fuldt AV-udstyr samt blokke og kuglepenne til alle deltagere er inkl. i lejen.

Nem transport og parkering

Tag toget til Vedbæk Station og spring på bussen mod Frydenlund, eller nyd lidt gratis parkering til din bil i de smukkeste, grønne omgivelser. Det er nemt at komme til Jeudans konferencelokaler i Vedbæk i Nordsjælland, men har I brug for hjælp til transporten, kan vi også hjælpe med det.

Priser og tilbud på jeres næste konference

Vi kan klare det meste, og sammensætter jeres konference ud fra jeres behov, ønsker og budget.
Se priser og forslag til jeres næste konference inkl. lækker forplejning, og ring endelig til os på 7010 6070, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Vil I afholde konference i grønne omgivelser?

Kontakt os og hør om dine muligheder og modtag et uforpligtende tilbud.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
jacob og rikke i jeudan
stole i konferencelokale i københavn k

Services

Konferencelokale i København K

Hold din næste konference i det centrale København, hvor du og op til 80 deltagere kan nyde godt af førsteklasses faciliteter midt i det historiske Frederiksstaden.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.