Lejemålet

Gå en tur gennem Ny Østergade og mærk livet omkring dig. Stop ud foran nummer 10 og bevæg dig op ad trappen i den smukke trappeopgang - indtil du lander på 4. sal. Heroppe åbner du døren til den hyggeligste og lyseste lejlighed med højt til loftet og udsigt over byens tage. Vægge og lofter er hvide, gulvene lyse, lakerede planker og kvadratmeterne veldisponerede. Du får et stort opholdsrum med plads til at indrette en kombineret stue og spisestue. Derudover finder du et rummeligt soveværelse, et ekstra værelse, et funktionelt køkken, et badeværelse og et depotrum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Kom forbi og mærk stemningen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye hjem.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om lejlighed i Indre By, gerne i det hyggelige kvarter mellem Strøget og Kgs. Nytorv? En stor lejlighed, men ikke en hel fodboldbane? Så prøv på jeres næste kigge-efter-lejligheder tur at slentre gennem Ny Østergade. Den har ligget godt og længe som en kendt og levende sidegade til Strøget. Den er Indre By på første klasse med butikker og caféer, bl.a. den navnkundige Café Victor. I er et smut fra Kgs. Nytorv hvor der er busser, Metro og Magasin, en kort slentretur fra Kongens Have med grønt og højt til loftet eller Købmagergade med sit levende miljø og shoppingmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       18.000 kr.
Aconto energibidrag       1.333 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       19.333 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       216.000 kr.
Aconto energibidrag       16.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       232.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070