Lejemålet

Ved hjørnet af jazzede Niels Hemmingsens Gade og i slentre-afstand til shopping, caféer, grønt og byliv, finder du den nyistandsatte ejendom i Valkendorfsgade 13. Tag trappen til første sal og træd indenfor i de 152 elegante og højloftede kvadratmeter med lækre plankegulve, høje paneler, fyldningsdøre og stuk. Den perfekte bolig hvis du og din partner har børn eller bare drømmer om meget albuerum. Mod gaden finder du et lyst køkken-alrum, en stue og et værelse. Mod den stille gård ligger boligens roligste rum med en skøn balkon, hvor du kan nyde en stille stund. Du får desuden en entre og et nyt badeværelse. Kom forbi Valkendorfsgade, mærk atmosfæren på gaden, på balkonen, i gården og i rummene. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Den farverige og idylliske Niels Hemmingsens Gade er en tidslomme i København. Gaden er opkaldt efter teolog og professor Niels Hemmingsen, som var præst ved Helligåndskirken omkring 1550. Ud over at være nabo til en kirke finder du alt, hvad et københavnerhjerte kan begære lige om gadehjørnet. I området kan du nyde en eftermiddagskaffe på Gråbrødre Torv, tage en tur på indkøb på Strøget eller Købmagergade. Måske foretrækker du at slentre ned i sidegaderne, hvor du finder små hyggelige caféer og butikker med det specielle på hylderne. Fra Niels Hemmingsens Gade er både metro, busser og S-tog desuden indenfor kort gåafstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       23.800 kr.
Aconto vand       405 kr.
Aconto energibidrag       1.625 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       25.830 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       285.600 kr.
Aconto vand       4.864 kr.
Aconto energibidrag       19.500 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       309.964 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070