Lejemålet

Skal din virksomhed bo i en moderne kontorejendom, hvor der altid er parkeringspladser nok til dine medarbejdere og gæster? Hvor dine medarbejdere nemt kan komme til og fra – uanset om de bor i København eller andre steder på Sjælland? Så lad os vise frem her på Engager. Kontoret er på 43 kvm. beliggende i skøn kontorejendom, hvor der er plads til at skalere op og ned; uden at skulle flytte. Her er storrumskontorer, men også mindre lokaler som dette kontorrum, der giver rum til fordybelse. Kontoret har adgang til tekøkken, mødefaciliteter og kantine. Med andre ord, alt hvad din virksomhed har brug for. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Engager. Et driftigt og fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby med godt naboskab, gode transportmuligheder til og fra og plads til store virksomhedsdrømme. Lad os starte med naboskabet. Området er kendt for sine mange veletablerede virksomheder, som blandt andet tæller en stor enterprisevirksomhed, en bilforhandler og en vinbutik. Og med Holbækmotorvejen og dagligvarebutikker 5 minutter herfra, forstår man godt, hvorfor området er attraktivt at drive forretning i. Buslinjen kører næsten lige til hoveddøren, og forbinder området med Hovedstadens jernbanenet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.933 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.933 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       35.200 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       35.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. oktober 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070