Hvad betyder dit samtykke?

Jeg giver hermed tilladelse til, at Jeudan A/S, Bredgade 30, 1260 København K, må sende mig e-post om lejemål, serviceydelser, kampagner og markedsføring. Også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Og at Jeudan A/S må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og sammenkøre dem med andre oplysninger, som de allerede har fra anden side bl.a. til at oprette en profil, der kan målrette henvendelser til mig.

Jeg er indforstået med, at Jeudan A/S kan dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og med øvrige samarbejdspartnere som reklame-, medie- og digitalt bureau og benytte informationen til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil.

Mine data bliver opbevaret af Jeudan i et eksternt nyhedsbrevssystem. Jeg kan altid kontakte Jeudan A/S, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg ved, at det er frivilligt at afgive samtykker, og at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke via marketingkommunikation@jeudan.dk, uden at dette dog berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf. Det samme gælder overfor de samarbejdspartnere, Jeudan A/S har delt mine data med.

Se Jeudans persondatapolitik her for information om de data, Jeudan A/S har om dig samt mulighed for at opdatere data.

De fire løfter

De fire løfter

Jeudans persondatapolitik

Jeudans persondatapolitik

Jeudans cookiepolitik

Jeudans cookiepolitik

Ansvarlighed i Jeudan

Ansvarlighed i Jeudan
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch