Lejemålet

Drømmer du om at åbne butik i et familievenligt og velbesøgt område i Albertslund? Så lad os vise frem på Egelundsvej 1. Træd indenfor og forestil dig, at åbne din nye butik her. Kig dig omkring i det store åbne butikslokale. Læg mærke til de lyse og åbne facade vinduer, som lyser lokalet op med skønt dagslys. Inde bag forlokalet finder du en række mindre lokaler – oplagt til lagerrum eller opbevaring af dine varer eller produkter. Lejemålet har desuden to særskilte toiletter. Så har du en outletbutik med behov for showroom, sælger du sportsudstyr eller har du brug for lokaler til at åbne din hobbyforretning i? Så lad os byde dig velkommen indenfor på Egelundsvej 1. Ved leje af lokalet vil der være begrænsning i mulighed for leje til butikker som i forvejen findes i centret og som har konkurrence klausul på deres varer samt solcentre, vaskeri, spillehal og lign. Lejemålet er oprindeligt på 266 m2, men der betales kun leje for 144 m2 (butiksareal). Depotrum og lager er derfor indeholdt i den konkurrencedygtige pris.

Hent prospekt

Området

Egelundsvej ligger i smørhullet mellem Roskildevej og Herstedvestervej. To veje, som hver dag myldrer med trafikanter og besøgende. Området har flere supermarkeder, skoler og parcelhusene, der ligger som perler på en snor. På den anden side af Herstedvestervej ligger Albertslunds store industriområde, hvor driftige virksomheder i alle størrelser og byens genbrugsstation har hjemsted. Albertslund Kommune har omkring 28.000 indbyggere, og det tager mindre end 20 minutter med S-toget til København. Er du i bil, kan du parkere den lige ude foran døren. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       9.229 kr.
Aconto energibidrag       3.010 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       12.239 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       110.750 kr.
Aconto energibidrag       36.124 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       146.874 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070