Lejemålet

En kort slentretur fra Kgs. Nytorv og op af St. Kongensgade leder dig til dine nye butikslokaler. Lejemålet er 101 kvadratmeter og inddelt i et stort lokale ud mod St. Kongensgade og et mindre baglokale med plads til kaffespot og bagudgang samt stort og tørt kælderrum til lager/opbevaring. Det store facadevindue sikrer god eksponering fra de mange forbipasserende, der ikke kan undgå at få øje på din lyse og indbydende forretning. Lokalerne er stilrent indrettet med pænt trægulv, hvide vægge og højt til loftet. Mulighederne er mange og hvad end du går med drømme for din blomsterbutik, cykelforretning, konditori eller noget helt fjerde, står vi klar til at modtage dine idéer med løsninger – så du kan modtage dine kunder med glæde. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på det vigtige: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og Metro i pendulfart og et P-hus inden for rækkevidde.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       18.975 kr.
Aconto energibidrag       1.795 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.770 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       227.700 kr.
Aconto energibidrag       21.537 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       249.237 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Intet
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070