Gå til hovedindhold

Toldbodgade

Kontorfællesskab på Toldbodgade i København K

Flotte kontorlokaler i fuldt udstyret kontorfællesskab i fornemme og eftertragtede Frederiksstaden. Her er frokostordning, receptionen og historiske, smukke rammer en del af pakken. Må vi byde og din virksomhed indenfor?

Facaden på Toldbodgade 55 i københavn k

Kontorfællesskab i Toldbodgade - første parket i Indre By

På Toldbodgade i indre København findes et kontorfællesskab af den eksklusive slags. Her er der fantastiske faciliteter, suveræn beliggenhed og forrygende flotte rammer, og her får den moderne virksomhed alle forudsætninger for at stortrives. På Toldbodgade i København K kan du og dine medarbejdere bo side om side med andre driftige virksomheder, mens I har nogle af Frederiksstadens topattraktioner på klos hold. Velkommen til Toldbodgade 55B og Toldbodgade 59B.

Flotte, originale rammer i Frederiksstaden

Hvad drømmer du om at møde ind til? Hvis svaret er et flot kontorfællesskab i Toldbodgade udover det sædvanlige, hvor de originale, smukke detaljer står i kø, kunne Toldbodgade meget vel være stedet for dig og din virksomhed. Her finder du flotte kontorlokaler med oprindelige pakhus-søjler, fritlagte bjælker og et væld af store vinduer, der bidrager med et dejligt dagslys. Indretningen i kontorfællesskabet er åben, og giver plads til både store og små virksomheder, mødelokaler og desuden flere kaffespots, hvor I kan mødes.  

indendøre på toldbodgade 55

Fuldt udstyret kontor med bistro og reception

I kontorfællesskaberne i henholdsvis 55B og 59B har du og dine medarbejdere alt, I skal bruge. I bistroen, der drives af Meyer, kan I hverdag nyde en lækker frokost. Når I skal afholde møder, kan I benytte jer af de gode mødefaciliteter. Får I eksternt besøg, tager den bemandede reception venligt imod jer, ligesom de sidder klar ved telefonomstillingen. På Toldbodgade er I med andre ord godt passet på.

På det unikke kontorhotel i Toldbodgade kan du i din hverdag nyde:

  • Kontor i flotte lokaler med originale detaljer

  • Lækker frokost i husets bistro, der drives af Meyers

  • Bemandet reception, der passer telefon og klarer postomdelingen

  • Gode mødefaciliteter i huset

  • Fordelagtige parkeringsforhold i Jeudans p-hus på Sankt Annæ Plads

reception i toldbodgade

Midt i fine Frederiksstaden

Og så til beliggenheden. Den bliver ikke meget bedre. Vi befinder os i mondæne Frederiksstaden, der er et af de mest eftertragtede områder i Indre By. På Toldbodgade er du i absolut første parket med Amalienborg, Sankt Annæ Plads, Skuespillerhuset og Kastellet i din umiddelbare nærhed. Sidstnævnte er et ganske oplagt besøgsmål til walk’n’talks, udendørs møder, pauser og arrangementer efter fyraften. Ønsker I at besøge Christianshavn eller udforske Refshaleøen, kan I gå eller tage cykelturen over Havnebroen ved Nyhavn, og kan naturligvis nemt komme til det levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som Store Kongensgade og Bredgade.

sankt annæ plads i københavn i solskin

Transportmuligheder i top

Kontorfællesskaberne på Toldbodgade udmærker sig også med at have transportmuligheder i top. Kommer du, dine medarbejdere og samarbejdspartnere til kontoret i bil, kan I parkere i Jeudans P-hus på Sankt Annæ Plads. Og foregår vejen i stedet med det offentlige, er metroen og busserne på Kongens Nytorv ikke mere end en kort slentretur væk.

parkeringshus under sankt annæ plads

Vil du på en fremvisning?

Vi viser meget gerne frem. Ring 7010 6070 eller udfyld skemaet herunder. Så vil du blive ringet op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Vi glæder os til at vise dig rundt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om kontorfællesskabet i Toldbodgade, eller ønsker du at komme på en fremvisning?

Ring til os på

7010 6070
salgspersonale i jeudan
lounge område i et kontorfællesskab hos jeudan

Kontorfællesskab

Kontorfællesskaber med sjæl og charme

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig? 

Fandt du ikke det du søgte? Opret en søgeagent og få først besked ved nye lejemål.

Opret søgeagent