Kontakt os

Har du brug for rådgivning til at finde dit nye lejemål, eller har du brug for akut hjælp til f.eks. en vandskade eller noget helt tredje, er vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 7010 6070 eller udfyld kontaktformularen forneden. Ved pressehenvendelser kontakt kommunikationschef Anita Overholt Nielsen på 4199 2628.
Indtast venligst din email-adresse.
Skriv venligst din besked her
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Spørgsmål og svar

Jeg kan ikke finde min kontrakt. Hvad gør jeg?

Hvis du mister din kontrakt, er du velkommen til at henvende dig til din kontaktperson i Jeudan – alternativt ringe til os på tlf. 7010 6070. Vi sørger for at fremsende dig en kopi af den underskrevne kontrakt.

Jeg har betalt min husleje, men har alligevel fået en rykker. Hvordan skal jeg forholde mig?

Hvis du betalt din huslejeopkrævning, men alligevel har modtaget en rykkerskrivelse, skal du kontakte din kontaktperson eller ringe på tlf. 7010 6070 eller mail info@jeudan.dk

Må jeg leje min bolig ud via AirBnB eller fremleje?

Det er ikke en del af lejeaftalen, at du må leje din lejlighed ud i korte perioder – herunder via Airbnb.

Ønsker du at fremleje din lejlighed i en længere periode – for eksempel i forbindelse med en udstationering til udlandet - kræver det, at vi godkender dette. Vi holder os til lejelovens bestemmelser om dette. Du kan henvende dig til din kontaktperson eller ringe på tlf. 7010 6070.

Jeg har spørgsmål til kontrakten på mit lejemål. Hvem skal jeg kontakte?

Har du spørgsmål til din kontrakt, bedes du kontakte din kontaktperson – alternativt ringe på vores tilf. 7010 6070, så guider vi dig videre til den rette person.

Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgle?

Har du været uheldig at miste din nøgle, så kontakt os på tlf. 7010 6070 – vi er tilgængelige døgnet rundt.

Hvis det haster, kan vi sende en låsesmed mod betaling. Hvis ikke det haster, kan du sende en mail til servicecenter@jeudan.dk, så vil vores Servicecenter sørge for at få produceret en ny nøgle mod betaling. 

Jeg har udfordringer med varme, el, vand eller andet. Hvad gør jeg?

Som kunde hos os har du adgang til service hele døgnet. Du bedes ringe til os på tlf. 7010 6070. Vores team af dygtige håndværkere og servicefolk står klar til at rykke ud om nødvendigt.

Du kan også finde gode råd til, hvordan du fx kan udlufte din radiator her eller stoppe træk fra dine forsatsvinduer her.

Mine naboer i ejendommen støjer. Hvad gør jeg?

Det er afgørende for os, at du som kunde hos os føler sig tilpas i dit lejemål. Hvis nogle i din ejendom i København ikke lever op til husordenen hvad angår støj, har du derfor mulighed for at kontakte vores Støjvagt på tlf. 7010 6070. Vi er tilgængelige hele døgnet.

Vi gør opmærksom på, at vores nattevagt udelukkende retter henvendelse til kunder i vores egne ejendomme.

Jeg har en akut opstået skade i mit lejemål. Hvad gør jeg?

Som kunde hos os har du adgang til service hele døgnet. Ved akut opstået problem, som f.eks. vandskade eller strømafbrydelse, bedes du ringe til os på tlf. 7010 6070. Vores team af dygtige håndværkere og servicefolk står klar til at rykke ud om nødvendigt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er utilfreds med rengøring eller drift?

Hvis du mod forventning er utilfreds med rengøring eller drift i dit lejemål, skal du kontakte din kontaktperson eller vores servicecenter på servicecenter@jeudan.dk.

Hvordan booker jeg en fremvisning til et ledigt lejemål

Du kan booke en fremvisning ved at ringe på tlf. 7010 6070. Alternativt kan du klikke dig ind på det lejemål, du er interesseret i og booke en fremvisning. Du er også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling direkte på salg@jeudan.dk.

Hvornår kan jeg overtage lejemålet?

Overtagelsen afhænger af lejemålets stand, og hvad du aftaler med din kontaktperson vedrørende istandsættelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til din kontaktperson eller kontakte os på tlf. 7010 6070.

Er det muligt at ændre/renovere lejemålet?

Ønsker du at renovere bad, køkken, nye gulve eller få udført andre forbedringer i lejemålet, hjælper vores in-house designteam dig gerne med at undersøge og rådgive dig om mulighederne.

De tager stilling til, om det er tilrådeligt og muligt rent byggeteknisk samt, om det er lovligt at udføre de ændringer, du måtte ønske. Derefter skal det afklares, om omkostningerne skal dækkes via en forhøjet husleje eller kontant betaling – eller måske en kombination.

Er det muligt at tilkøbe parkering?

I nogle tilfælde er der parkering tilknyttet lejemålet. Hvis ikke det er tilfældet – og dit lejemål er placeret centralt i København - er det muligt at leje en parkeringsplads i et af vores parkeringshuse, som du kan finde her.

Må jeg have husdyr i mit lejemål?

Det er tilladt at holde husdyr i Jeudans boliglejemål, men det er ikke tilladt at holde husdyr i Jeudans erhvervslejemål. 

Hvor finder jeg jeres parkeringshuse?

Vi har fire bemandede parkeringshuse i København, der ligger på henholdsvis Gl. Mønt 1-3, Dronningens Tværgade 4, under Skt. Annæ Plads 32 og på Amerika Plads.  Vi har desuden et parkeringshus i Wildersgade 2 på Christianshavn, som er ubemandet og kræver abonnement. Du finder mere information her. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 6070 eller skrive til salg@jeudan.dk.

Hvad koster det at parkere i jeres parkeringshuse?

Vi har parkeringshuse i det centrale København på hhv. Gl. Mønt, Sankt Annæ Plads og i Dr. Tværgade. Priserne på parkering kan findes på nedenstående links:

Se priser i Dr. Tværgade

Se priser på Gl. Mønt

Se priser på Sankt Annæ Plads

Se priser på Amerika Plads

Se priser på Wildersgade

Hvor høj må min bil maksimalt være?

Lofthøjden i vores parkeringshuse varierer, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du parkerer med et højt køretøj. Lofthøjden i de forskellige parkeringshuse kan ses herunder:

Max. højde i Dr. Tværgade: 2,10 m.

Max. højde på Gl. Mønt: 1,95 m.

Max. højde på Sankt Annæ Plads: 2,15 m.

Max. højde på Amerika Plads: 2,10 m.

Max. højde på Wildersgade: 2 m.

Jeg skal hente min bil efter lukketid. Hvad gør jeg?

Uden for åbningstid kan du få adgang til at hente din bil ved at indtaste din nummerplade eller scanne din QR-kode (abonnementskunde) på standeren ved indgangene til parkeringshusene. Hvis du oplever udfordringer, kan du også kontakte vores parkeringshuse på følgende telefonnumre:

Dr. Tværgade: Tlf. 4199 7707

Gl. Mønt: Tlf. 4199 7500

Sankt Annæ Plads: Tlf. 4199 7899

Amerika Plads: Tlf. 4199 2800

Wildersgade: Tlf. 4199 7899

Amerika Plads har døgnåbent.

Hvis vagt skal give adgang til parkeringshuset uden for åbningstid, koster det et gebyr på 400 kr. 

Jeg har glemt at få kvittering – hvad gør jeg?

Ny kvittering kan printes af personalet i parkeringshuset. Henvendelse skal ske til parkeringshusets servicekontor inden for åbningstid. Åbningstiderne for parkeringshusene kan findes ved at læse mere om det pågældende parkeringshus her.

Jeg har glemt mit betalingskort i automaten - hvad gør jeg?

Du kan kontakte vores parkeringshuse på følgende telefonnumre:

Dr. Tværgade: Tlf. 4199 7707

Gl. Mønt: Tlf. 4199 7500

Sankt Annæ Plads: Tlf. 4199 7899

Amerika Plads: Tlf. 4199 2800

Wildersgade: Tlf. 7010 6070

Spørgsmål vedr. TorvehallerneKBH

www.torvehallernekbh.dk finder du desuden åbningstider, events og en liste over alle stadeholdere. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at skrive til info@torvehallernekbh.dk.

Spørgsmål vedr. Ofelia Plads

Ønsker du at leje Ofelia Plads, kan du skrive til udlejning@ofeliaplads.dk. Har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til info@ofeliaplads.dk.

Du finder mere information her: www.ofeliaplads.dk

Spørgsmål vedr. RingStedet

Du finder åbningstider, en liste over butikker, parkering m.m. her: www.ringstedet.nu.

Har du spørgsmål vedr. ledige lejemål eller andet, du ikke kan finde på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte Jeudan på tlf. 7010 6070.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Åbningstider mandag - fredag 08.30-16.00.

Har du brug for personlig rådgivning?

Åbningstider mandag - fredag 08.30-16.00. Udenfor vores åbningstid vil du blive viderestillet til vores vagttelefon.

Skal vi hjælpe dig på plads?

Kontakt vores Designafdeling på design@jeudan.dk

Søger du et nyt lejemål?

Søger du et nyt lejemål?

Få Jeudans rådgivning til din kontorsøgning

Få Jeudans rådgivning til din kontorsøgning

Kontorrengøring i København

Kontorrengøring i København

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch