Gå til hovedindhold

Rådgivning

Gode råd til dig, der overvejer et kontorfællesskab

rådgivning om kontorfællesskab

Kontorfællesskaber og coworking har over det seneste årti vundet indpas på det danske marked for kontorudlejning. Men hvad er det, som gør denne type kontorer populære, og hvorfor skal du måske overveje at flytte din virksomhed ind i et kontorfællesskab?

6 fordele ved at bo i et kontorfællesskab

Salgschef hos Jeudan, Jacob Gotschalk Dalgaard, giver herunder om 6 fordele ved at bo i et kontorfællesskab, så du kan være bedre rustet til at vurdere, om et kontorfællesskab er det rigtige for dig og din virksomhed.

Hvis du drømmer om at bo i et af Jeudans flotte kontorfællesskaber, er du altid velkommen til at kontakte os enten ved at udfylde formularen forneden, eller ringe til os på 70106070. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores unikke kontorfællesskaber med højt til loftet og plads til albuerum.

Jacob, Team- og salgschef, hos Jeudan

1. Træd et skridt tilbage

”Første råd knytter sig ikke direkte til, hvorfor kontorfælleskaber kan være det ideelle valg. Men det er måske det vigtigste råd. Når du søger efter et nyt lejemål til din virksomhed, kan det være en god ide at alliere dig med en ekspert, som kan tage et blik på dine søgekriterier fra et helikopterperspektiv. Du har måske fra starten besluttet dig for, at kontorfællesskaber ikke er noget for dig. Men ikke alle kontorfællesskaber er ens og ved at tale med en ekspert, tage på fremvisning eller generelt søge bredt, kan du få øjnene op for nogle af de fordele, som for eksempel kontorfællesskaber har. Dette gælder selvfølgelig også den anden vej”, fortæller Jacob.

2. Lad ikke rammerne begrænse din vækst

”Det kan være svært at forudsige fremtiden. Vil din virksomhed opleve pludselig vækst, eller er der i en periode brug for at skrue ned for aktiviteten? Så er kontorfællesskaber en god løsning, da der er kort opsigelsesvarsel og fleksible vilkår, som gør det let at skalere op eller ned. Så betaler du heller ikke for flere kvadratmeter, end du har brug for. Desuden rummer ejendommen, hvor kontorfællesskabet er placeret, ofte flere kontorer i forskellige størrelser, så du måske ikke engang behøver at skifte adresse, hvis du har brug for flere eller færre kvadratmeter.”

”Kontorfællesskaber er et oplagt springbræt, hvor man let og enkelt kan vokse, før man flytter i egne lokaler. Der findes dog eksempler på virksomheder med 20+ ansatte, som bliver boende, da de ikke vil undvære dynamikken og det community, som er skabt i ejendommen.”

3. Godt naboskab, som kan mærkes på bundlinjen

”Når snakken falder på kontorfællesskaber, bliver netværk og sparring næsten altid nævnt som klare fordele. Og med god grund. Du kommer til at bo under tag med andre erhvervsdrivende på tværs af brancher, og jeg oplever, at der opstår synergieffekt mellem kontorfællesskabets beboere, hvor de indgår i samarbejde med hinanden. Jeg har derudover set et utal af eksempler på virksomheder, som har fået deres naboers kunder som nye kunder.”

”Det er ikke altid let at netværke. I et kontorfællesskab er rammerne bygget til det, om det er ved kaffemaskinen, på fællesarealerne eller i døråbningen ved hovedindgangen. Sparring bliver en naturlig del af din hverdag.”

bistro i i Jeudans kontorfællesskab Frydenlund

4. All-inclusive

”Du kender det måske fra den private husholdning. El-, varme- eller vandregningen bliver større end først forventet. Som kunde i et af Jeudans kontorfællesskaber betaler du en flad leje. Du slipper altså for uforudsete udgifter, nemt og bekvemt. Du kan se det som et all-inclusive ophold. Her er drinks og liggestol ved poolkanten byttet ud med et full-service-koncept, så det eneste, du skal tænke på, er at drive din virksomhed.”

5. Dit eget kontor inde i byen

”Driver du din virksomhed uden for København, men er regelmæssigt på besøg hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere i byen, så er kontorfællesskabet måske den helt rigtige løsning for dig. Du får et sted, hvor du kan arbejde fokuseret, og du kan desuden gøre brug af kontorfællesskabets faciliteter, som for eksempel eventuelle mødelokaler og service. Det kan være med til at tage din virksomhed og dens image til det næste niveau."

6. Noget for enhver smag

"Ikke to kontorfællesskaber er ens. De bliver blandt andet defineret af de virksomheder, der bor i ejendommen, faciliteterne, den geografiske placering, størrelsen og mange flere parametre. Er du et enkeltmandsfirma eller en virksomhed med flere ansatte, så vil jeg anbefale, at du tager kontorfællesskab med i dine overvejelser, fordi det kan være det helt rigtige sted at bo og gro for dig."

Få vores uforpligtende rådgivning

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os direkte på

7010 6070
to personer fra jeudans salgsafdeling taler sammen i gården på bredgade 34 i københavn k

Fandt du ikke det, du søgte?

Skriv dig op i søgeagenten