Gå til hovedindhold

Showroom

Få inspiration i vores showroom i Bredgade 45

Hos Jeudan har vi ét mål: At få dine ønsker og lejemålets potentiale til at mødes. Det er her vi forbinder lejemål med beboer, og hvor mulighed bliver til personlighed.

facaden på jeudans showroom i bredgade i københavn k

Sparring, inspiration og personlig rådgivning

I vores showroom på Bredgade 45 i København K kan Jeudans kunder få rådgivning om alt fra design, indretning og materialevalg til bæredygtige løsninger, der kan gavne både miljø og elregning.

Vi inviterer indenfor i en inspirerende verden med dialog og højt til loftet, hvor du bl.a. kan få et realitetstjek på dine egen idéer, hvor vi kan brainstorme sammen og finde helt nye idéer, og hvor du kan se 1:1-modeller af de mange forskellige løsninger og materialer, vi kan tilbyde.

Book et uforpligtende møde

Som eksisterende eller ny kunde i Jeudan, er du altid velkommen til at booke et uforpligtende møde i vores showroom til en uforpligtende snak om indretning og design af jeres lejemål – vi glæder os til at hjælpe dig. Udfyld formularen længere nede på siden.

Ny indretning eller andre rammer?

Vi kan ændre på rigtig meget i vores ejendomme, så længe vi respekterer bygningernes historier og originale detaljer, så vi kan sikkert også hjælpe dig til at få det, lige som du vil have det. Vi kan komme med konkrete oplæg på ombygninger, så du kan få flere, færre eller anderledes opbyggede rum i dit lejemål, og skal der mere lys, flere farver, nye møbler eller et andet frisk pust til, kan vi komme med de gode idéer.

Der er plads til at både at tænke højt og drømme stort i showroomet, og vi er klar til en dialog om alt fra design, akustik, teknologi og bæredygtige løsninger til plantegninger, flytteplaner, arkitektur og kulturarv.

indretningsforslag i jeudans showroom i bredgade 45

Se det, før du bestemmer dig

De sidste år har der været stor efterspørgsel på Jeudans ejendomme i København. Det betyder, at mange af vores lejemål bliver udlejet, før de er fraflyttet eller istandsat. Det stiller store krav til en ny kundes visualiseringsevne, og derfor rummer vores showroom også en 1:1-udstilling, hvor kunder kan komme ind at se og mærke de materialer og lyskilder, som vi bruger i indretningen af kontorer, køkkener, mødelokaler, butikker og badeværelser.

Et bæredygtigt inspirationskatalog

Jeudans mantra om at ordentlighed forpligter, gælder også når det kommer til bæredygtig indretning. Derfor kan du også finde inspiration til en mere bæredygtig indretning af dit lejemål, og bl.a. se hvordan eksisterende gulve kan shines op og bevares, og hvordan du kan give køkkenet et nyt look ved blot at skifte fronterne. Book et møde i Jeudans showroom og få en uforpligtende snak om alt fra intelligente løsninger, der kan sænke energiforbruget eller skabe bedre indeklima til moderne indretning produceret af genbrugsmaterialer.

Nysgerrig?

Jeudans showroom i Bredgade har åbent efter aftale, og vi er altid klar til at mødes med dig til en uforpligtende snak. Book en aftale ved at udfylde formularen herunder, eller ring til os på 7010 6070. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du have sparring og inspiration?

Kontakt os og få personlig rådgivning fra vores dygtige designere i vores showroom

Kontakt vores designafdeling direkte på

7010 6070
design team i jeudan
farvekoder og køkken inspiration i showroomet i bredgade 45
mødebokse showroomet i bredgade 45

Se løsninger 1:1 og bliv inspireret

Hos Jeudan har vi ét mål: At få dine ønsker og lejemålets potentiale til at mødes.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.