Gå til hovedindhold

Services

Frokost med Meyers og Jeudan – i Havnegade 27

I Havnegade 27 står Jeudan og Meyers klar til at tage imod dig og dine medarbejdere til en frokost udover det sædvanlige.

frokost med meyers og jeudan med blomkål

I vores kantine i Havnegade 27 tilbyder vi alle virksomheder omkring Havnegade en lækker og smagfuld frokostordning. Alle virksomheder, som kan tilmelde minimum 10 personer til ordningen, kan troppe op i Havnegade 27 og sætte tænderne i en lækker og nærende frokost.

Her er der garanti for masser af smag, sunde og nærende retter og et bæredygtigt fokus med mange lokale råvarer. Frokosten består af skønne og delikate portionsanretninger fra Meyers, og menuen byder både på traditionelle retter, som du kender dem, men også på nye og anderledes smagsoplevelser.

Priser og vilkår

Vores frokostordning er både for virksomheder i huset i Havnegade og for virksomheder i området.

Ordningen koster 87,50,- pr. kuvert. Med forbehold for senere reguleringer. Ønsker du at tage en gæst med og holde et frokostmøde, koster det kr. 100,- pr. måltid.

frokost med meyers og jeudan med blomkål
frokost med meyers og jeudan med blomkål

Meyers og Jeudan garanterer velsmag

Masser af smag. Nærende og sunde ingredienser. Bæredygtige og lokale råvarer. Vi har udviklet et koncept med fokus på gastronomi af høj kvalitet.

Sulten?

Vil du høre mere om Jeudans frokost- og kantineordning i Havnegade 27? Så udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

Du er også altid velkommen til at ringe til os

7010 6070
frokost med meyers og jeudan
Jeudan Showroom

Showroom

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Hos Jeudan har vi ét mål: At få dine ønsker og lejemålets potentiale til at mødes. Det er her vi forbinder lejemål med beboer, og hvor mulighed bliver til personlighed.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.