Københavns bedst placerede parkeringshuse

Hvis du synes, det er svært at finde gode parkeringspladser i København, så lad Jeudan Parkering hjælpe dig. Vi har nogle af de bedst placerede parkeringshuse i København. Lad os passe bilen, mens du passer dine ærinder.

Parkering - nemt, bekvemt og centralt i København

Vores parkeringshuse i København er til dig, der gerne vil parkere nemt, bekvemt og centralt, og du kan altid finde et p-hus, der passer til din destination.

  • Parkeringshus ved Gl. Mønt. Skal du på Strøget, i Illum eller i Magasin eller i Magasin, så er parkeringshuset ved Gl. Mønt perfekt til dig.
  • Parkeringshus i Dr. Tværgade. Vil du parkere tæt på Kongens Have Nyhavn eller Kongens Nytorv, så parker i Danmarks ældste parkeringsanlæg i fem etager med en spektakulær udsigt.
  • Parkeringshus på Sankt Annæ Plads. Skal du i Det Kongelige Teater, i Skuespilhuset eller på Ofelia Plads, så har du vores moderne og underjordiske parkeringshus på Sankt Annæ Plads lige ved.
  • Parkeringshus i Wildersgade. Vil du parkere på Christianshavn og leder efter en parkeringsplads, så er vores p-hus i Wildersgade perfekt til dig.
  • Parkering på Østerbro. Hvis turen går til Amerika Plads eller for eksempel til Dampfærgevej, så kan du parkere i Jeudans nye p-hus på Amerika Plads.


Vi tilbyder desuden parkering i vores parkeringshus på Holmen, der blandt andet egner sig perfekt til vinterparkering for sommerbilen. Lyder det som noget for dig? Så kontakt Jeudan Parkering på 70106070. eller skriv til os på parkering@jeudan.dk

Kortidsparkering eller langtidsparkering
I vores parkeringsanlæg kan du parkere en time, en dag eller året rundt. Se muligheder og priser under det enkelte parkeringshus i København. Er du interesseret i abonnementsparkering, så er du velkommen til at skrive til os via formularen her, og få et uforpligtende tilbud på langtidsparkering til din bil i København. 

Kontakt os vedr. abonnementsparkering

Fornavn
Efternavn
Telefonnummer
E-mailadresse
Startdato
Har du spørgsmål? Så skriv en besked til os her.
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon omkring parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Har du spørgsmål til Jeudan Parkering?

Skriv til os på parkering@jeudan.dk

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch