Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Hvis du synes, det er svært at finde gode parkeringspladser i København, så lad Jeudan Parkering hjælpe dig. Vi har nogle af de bedst placerede parkeringshuse i København. Lad os passe din bil, mens du passer dine ærinder.

Parkering - nemt, bekvemt og centralt i København

Vores parkeringshuse i København er til dig, der gerne vil parkere nemt, bekvemt og centralt, og du kan altid finde et p-hus, der passer til din destination.

  • Parkeringshus ved Gl. Mønt. Skal du på Strøget, i Illum eller i Magasin, så er parkeringshuset ved Gl. Mønt perfekt til dig.
  • Parkeringshus i Dr. Tværgade. Vil du parkere tæt på Kongens Have, Nyhavn eller Kongens Nytorv, så parker i Danmarks ældste parkeringsanlæg i fem etager med en spektakulær udsigt.
  • Parkeringshus på Sankt Annæ Plads. Skal du i Det Kongelige Teater, i Skuespilhuset eller på Ofelia Plads, så har du vores moderne og underjordiske parkeringshus på Sankt Annæ Plads lige ved.
  • Parkeringshus i Wildersgade. Vil du parkere på Christianshavn og leder efter abonnementsparkering, så er vores p-hus i Wildersgade perfekt til dig.
  • Parkering på Østerbro. Hvis turen går til Amerika Plads eller for eksempel til Dampfærgevej, så kan du parkere i Jeudans nye p-hus på Amerika Plads.


Leder du efter korttidsparkering eller langtidsparkering?
I vores parkeringsanlæg kan du parkere en time, en dag eller året rundt. Se muligheder og priser under det enkelte parkeringshus i København. I vores parkeringshus på Wildersgade er der kun mulighed for abonnementsparkering. Er du interesseret i abonnementsparkering i et af vores parkeringsanlæg, er du velkommen til at skrive til os via formularen her, og få et uforpligtende tilbud på langtidsparkering til din bil i København. 

Kontakt os vedr. abonnementsparkering

Fornavn
Efternavn
Telefonnummer
E-mailadresse
Startdato
Har du spørgsmål? Så skriv en besked til os her.
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon omkring parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Har du spørgsmål til Jeudan Parkering?

Skriv til os på parkering@jeudan.dk

VI Parkerer - Lad os parkere din bil

VI Parkerer - Lad os parkere din bil

Vores services & parkeringshuse

Vores services & parkeringshuse
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch