Parkeringshus i København

Leder du efter et parkeringshus i København? Enten på grund af arbejde, restaurantbesøg eller andre vigtige ærinder? Synes du, at det er svært at finde en god parkeringsplads? Så hjælper vi dig gerne med nogle af de bedst beliggende parkeringshuse i København. Vores parkeringshuse i København til dig, der gerne vil parkere nemt, bekvemt og centralt. Og vi parkerer gerne din bil for dig, såfremt du ønsker det. Læs mere om Jeudans parkeringshuse herunder.

Parkeringshuse i København

Skal du på Strøget, i Illum eller i Magasin? Så er parkeringshuset ved Gl. Mønt perfekt til dig. Og har du brug for hjælp til parkering? Så hjælper vi gerne med det. Og regner det, så kan du altid låne en paraply.

Vil du parkere tæt på Kongens Have, Nyhavn eller Kongens Nytorv? Så tag Jeudans parkeringshus i Dr. Tværgade. Parkeringshuset er Danmarks ældste parkeringsanlæg i fem etager og udsigten er spektakulær. Her står vores medarbejdere også klar til at parkere din bil og sørge for, at du føler dig tryg hele døgnet rundt.

Skal du i det Kongelige Teater, i Skuespilhuset eller til et event på Ofelia Plads? Så finder du vores moderne og underjordiske parkeringshus på Sankt Annæ Plads med over 500 parkeringspladser. Parkeringshuset er et af Københavns nyeste p-huse og der er mulighed for at parkere i tre niveauer. Parkeringsanlægget på Sankt Annæ Plads er desuden bemandet næsten hele døgnet.

Det kan også være at du leder efter en parkeringsplads eller et p-hus på Christianshavn, i så fald kan du parkere hos os i Wildersgade på Christianshavn.

Hvis turen går til Amerika Plads eller for eksempel til Dampfærgevej, så kan du parkere i Jeudans nye p-hus på Amerika Plads.

Vi tilbyder desuden parkering i vores parkeringshus på Holmen, der blandt andet egner sig perfekt til vinterparkering for sommerbilen. Lyder det som noget for dig? Så kontakt Jeudan Parkering på 70106070. eller skriv til os på parkering@jeudan.dk

Korttidsparkering eller langtidsparkering i København?

I vores parkeringsanlæg kan du parkere en time, en dag eller året rundt. Se muligheder og priser under det enkelte parkeringshus i København, og lad os stå for din næste parkering i København. Er du interesseret i abonnementsparkering, så er du velkommen til at skrive til os via formularen her, og få et uforpligtende tilbud på langtidsparkering til din bil i København. 

Kontakt os vedr. abonnementsparkering

Fornavn
Efternavn
Telefonnummer
E-mailadresse
Startdato
Har du spørgsmål? Så skriv en besked til os her.
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon omkring parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Har du spørgsmål til Jeudan Parkering?

Skriv til os på parkering@jeudan.dk

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch