Parkeringshuse København

Skal du ind til byen? Enten på grund af arbejde, restaurantbesøg eller andre vigtige ærinder? Synes du, at det er svært at finde en god parkeringsplads? Vi hjælper dig med nogle af de bedst beliggende parkeringshuse i København.

Jeudan har nogle af de bedste parkeringshuse i København til dig, der gerne vil parkere centralt. Og vi parkerer gerne din bil for dig.

Skal du på Strøget? I Illum eller i Magasin? Så er parkeringshuset ved Gl. Mønt perfekt til dig. Parkeringshuset er stort, lyst og næsten altid bemandet. Vi parkerer gerne din bil for dig, og du kan altid låne en paraply, hvis det regner.  

Vil du parkere tæt på Kongens Have, Nyhavn eller Kongens Nytorv? Så tag Jeudans parkeringshus i Dr. Tværgade. Det er Danmarks ældste parkeringsanlæg i fem etager og udsigten er spektakulær. Her er der også masser af bemanding på, som kan parkere din bil for dig og sørge for, at du føler dig tryg.

Skal du i det Kongelige Teater? I Skuespilhuset eller på Ofelia Plads? Så finder du Jeudans parkeringshus på Sankt Annæ Plads med over 500 parkeringspladser. Parkeringsanlægget er Københavns nyeste og i tre etager.

I alle parkeringsanlæggende kan du parkere en time, en dag eller året rundt. Se muligheder og priser under det enkelte parkeringsanlæg.

Kontakt os på: 7010 6070