Parkering i København -
Gl. Mønt

Parkeringshus nær Strøget i København

I centrum af København, tæt på Strøget, Magasin, Illum mv. finder du Jeudan Parkering, Gl. Mønt. Et parkeringsanlæg, hvor der er gjort lidt ekstra for at gøre parkering nemt, bekvemt og behageligt.

Skal du på shopping, til møde eller har andre ærinder i Københavns centrum, så er det nemt at komme både til og fra Jeudans parkeringsanlæg. Parkeringsanlægget er bemandet, og som lidt ekstra luksus i hverdagen parkerer vi gerne din bil for dig - helt uden ekstra omkostninger.

 

Åbningstider

Afhentning  Hele døgnet
Mandag - fredag  07.00-20.00
Lørdag 07.00-18.00
Søndag  Lukket 


Parkeringsanlægget i Gl. Mønt er bemandet i åbningstiden. Uden for åbningstiden er det altid muligt at få fat i en driftsassistent via opkaldsknappen på betalingsautomaterne.

Priser

Pris pr. time  kr. 48,-
Maks. døgnpris kr. 400,-


Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Ekstra service

Som lidt ekstra luksus i hverdagen parkerer vi gerne din bil for dig - helt uden ekstra omkostninger. Jeudan Parkering tilbyder desuden bilvask og lån af paraply, når det regner.

Abonnement

Egen garage - midt i byen? Med en fast aftale hos Jeudan Parkering er du sikret en fast parkeringsplads lige midt i byen. For yderligere info kontakt Jeudan Parkering på 7010 6070 eller skriv til parkering@jeudan.dk

Ekstra info

Max. højde: 1,95 m.

Adresse

Gammel Mønt 1-3
1117 København K
Tlf.: 4199 7500

Parkering nær Strøget i København

Har du spørgsmål til Jeudan Parkering?

Parkeringshuse i København

Parkeringshuse i København

Parkering i København -
Dr. Tværgade

Parkering i København -
Dr. Tværgade