Parkering i København -
Gl. Mønt

Parkeringshus nær Strøget i København

I centrum af København, tæt på Strøget, Magasin, Illum mv. finder du Jeudan Parkering, Gl. Mønt. Et parkeringsanlæg, hvor der er gjort lidt ekstra for at gøre parkering nemt, bekvemt og behageligt.

Skal du på shopping, til møde eller har andre ærinder i Københavns centrum, så er det nemt at komme både til og fra Jeudans parkeringsanlæg. Parkeringsanlægget er bemandet, og som lidt ekstra luksus i hverdagen parkerer vi gerne din bil for dig - helt uden ekstra omkostninger.

 

Åbningstider

Afhentning  Hele døgnet
Mandag - fredag  07.00-20.00
Lørdag 07.00-18.00
Søndag  Lukket 

 

Parkeringsanlægget i Gl. Mønt er bemandet i åbningstiden. Udenfor åbningstiden er det muligt at få fat i en vagt på tlf. 4199 7500. Adgang til parkeringsanlægget udenfor åbningstiden kræver en gyldig p-billet samt at parkeringen er foretaget indenfor åbningstiden. Uden gyldig p-billet koster adgang 400 kr.

Priser

Pris pr. time  kr. 48,-
Maks. døgnpris kr. 400,-


Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Ekstra service

Som lidt ekstra luksus i hverdagen parkerer vi gerne din bil for dig - helt uden ekstra omkostninger. Jeudan Parkering tilbyder desuden bilvask og lån af paraply, når det regner.

Abonnement

Egen garage - midt i byen? Med en fast aftale hos Jeudan Parkering er du sikret en fast parkeringsplads lige midt i byen. For yderligere info kontakt Jeudan Parkering på 7010 6070 eller skriv til parkering@jeudan.dk

Ekstra info

Max. højde: 1,95 m.

Adresse

Gammel Mønt 1-3
1117 København K
Tlf.: 4199 7500

Kontakt os vedr. abonnementsparkering

Fornavn
Efternavn
Telefonnummer
E-mailadresse
Startdato
Har du spørgsmål? Så skriv en besked til os her.
Parkering Gl. Mønt

Har du spørgsmål til Jeudan Parkering?

Skriv til os på parkering@jeudan.dk

Parkeringshuse i København

Parkeringshuse i København

Parkering i København -
Dr. Tværgade

Parkering i København -
Dr. Tværgade
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch