Lejemålet

Der er mange fordele ved at flytte sin virksomhed ind i hjertet af København. Det er blandt andet nemt for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra. Og så bidrager de flotte omgivelser til fortællingen om netop din virksomhed. Træd indenfor her på Bredgade 35D, hvor du og dine medarbejdere får et kontorlejemål på hele tre etager og med egen indgang. Kontoret ligger tilbagetrukket i et charmerende orangemalet gårdmiljø, som sender tankerne tilbage til de historiske københavnske byhuse. Lejemålet har både enkeltmandskontorer og på 1. salen et rummeligt og åbent kontorlandskab med plads til et væld af arbejdsstationer. Desuden har kontoret et hyggeligt køkken, tre toiletter og helt nye flotte trægulve. Lyder det som noget for dig? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstads-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busserne kører forbi i pendulfart, mens Metro og Østerport Station findes i slentre afstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.602 kr.
Aconto driftsudgifter       2.069 kr.
Aconto energibidrag       2.785 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.456 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       271.220 kr.
Aconto driftsudgifter       24.830 kr.
Aconto energibidrag       33.425 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       329.475 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. januar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070