Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige kontorlokale til dig og dine medarbejdere? Hvor din virksomhed ikke er langt fra hverken kunder og samarbejdspartnere? På Frederikssundsvej 62 ligger et velplaceret kontor med plads til op mod 18 medarbejdere. Her får du 201 lyse, højloftede og ikke mindst raffinerede kontorkvadratmeter. Dit nye kontors kvadratmeter er fordelt på et stort åbent kontor samt tre separate lokaler, der med fordel kan benyttes som mødelokale eller eget kontor. Hertil har du et fint tekøkken med plads til fælles spiseområde, toilet, elevator og udgang til hyggeligt gårdmiljø. Her kan du og dine medarbejdere drikke en kop kaffe under åben himmel, brainstorme med kollegaerne eller afholde jeres næste personalemøde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til bus, metro og S-tog, og du har cykelstier i begge retninger. Foretrækker du egen bil, er du kun to minutter fra både Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej, hvor du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.356 kr.
Aconto driftsudgifter       3.358 kr.
Aconto vand       650 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.364 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       256.272 kr.
Aconto driftsudgifter       40.297 kr.
Aconto vand       7.806 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       304.375 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070