Lejemålet

Havnegade 23-25 ligger i første parket til Københavns Havnefront og med en facade, som får de fleste til at stoppe op og beundre. Den arkitektoniske perle er opført af arkitekt Ferdinand Meldahl - med inspiration fra Venedig. Træd ind ad det flotte indgangsparti, hvor der bag murerne gemmer sig nogle af byens smukkeste rum med mange dekorative detaljer – udskæringer, malerier og blotlagte bjælker, smukke trægulve og vinduespartier med charmerende udsigt. Domicilet byder på et hav af indretningsmuligheder på de fire gennemrenoverede etager. I parterre finder I ejendommens bistro, som hver dag serverer delikat frokost. Kommer det til indretning og materialevalg, så har vi indrettet showroom, som I kan lade jer inspirere af. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       449.426 kr.
Aconto el       32.907 kr.
Aconto energibidrag       41.264 kr.
Aconto driftsudgifter       96.893 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       620.490 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       5.393.113 kr.
Aconto el       394.884 kr.
Aconto energibidrag       495.172 kr.
Aconto driftsudgifter       1.162.714 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       7.445.883 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070