Lejemålet

Leder du efter det helt rigtige kontorlokale til dig og dine medarbejdere? Gerne lidt uden for byen, så I både er tæt på Vestegnen, men på samtidig ikke har for langt ind til Indre By? Så er Herstedvang måske noget for jer. Her får I hele 147 kvadratmeter fordelt på tre rum - med godt lysindfald gennem de store vinduespartier. Kontoret giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov – hvoraf mødelokale med fordel kan indtænkes. Til jeres nye kontor følger desuden et åbent tekøkken, gode toiletfaciliteter, gratis parkering samt mulighed for tilkøb af kantinefaciliteter lige om hjørnet. Og hvem ved? Måske I møder jeres nye samarbejdspartner i det omkringliggende erhvervsområde. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et kontor, hvor det er nemt at komme til? Så tag et smut forbi det dynamiske erhvervsområde på Herstedvang. Herstedvang er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til både busser og S-togstationer, der kører i begge retninger. Foretrækker du egen bil, kan du med fordel benytte dig af de gode parkeringsforhold tilknyttet lejemålet. Desuden vil Albertslund Politigård være din nye nabo – så her kan du roligt føle dig tryg.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       6.435 kr.
Aconto energibidrag       724 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       7.159 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       77.221 kr.
Aconto energibidrag       8.692 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       85.913 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070