Lejemålet

Har I brug for plads og gode indretningsmuligheder? Og så endda til en god kvadratmeterpris? Så er Midtager 29, 2. th. måske noget for jer. Her får I nemlig hele 305 moderne og lyse kontorkvadratmeter - fordelt på kontorer i forskellige former og størrelser. Så her er rammerne på plads, uanset om I har behov for tæt samarbejde og dialog eller ro til fordybelse. Og melder sulten sig? Så har kontoret et køkken-alrum, hvor frokosten kan nydes i fællesskab med kollegaerne. Ejendommen har elevator, og udenfor er der et væld af gratis parkeringspladser til medarbejdere og gæster. Lyder det som noget for jer? Så lad os byde indenfor og vise frem. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.625 pr. md.

Hent prospekt

Området

Midtager ligger i det store erhvervsområde i Brøndby. Området huser mange store og mellemstore virksomheder. Ja, faktisk virksomheder i alle størrelser og afstøbninger. Et godt nabolag, hvor sparring og godt naboskab er i højsædet. Transportmulighederne er lige til. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig biltrafik. Fra ejendommen er der et væld af parkeringspladser. Og skal du med offentlig transport? Så kører bussen næsten lige til døren.   

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       19.825 kr.
Aconto driftsudgifter       3.380 kr.
Aconto energibidrag       2.389 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.594 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       237.900 kr.
Aconto driftsudgifter       40.565 kr.
Aconto energibidrag       28.670 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       307.135 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070