Lejemålet

Drømmer du om den helt rigtige placering til dine undervisningslokaler? Med alt indenfor gåafstand og Indre Bys pulserende byliv i baghaven? Så er Nørre Voldgade 94-96 måske noget for dig. Tag trappen eller elevatoren op til 5. sal, og bliv mødt af 350 lyse og effektive kvadratmeter. Her får du to store rum – med plads til mange undervisningsborde, et mindre lokale til kontor og et område hvor du med fordel kan indrette loungeområde og/eller spiseområde. Desuden har dit nye lejemål både depotrum, tekøkken, fin udsigt til Nørreport samt hele fire toiletter, hvoraf det ene har bad. Mangler du inspiration til indretningen, så hjælper vi gerne med det. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Nørre Voldgade var oprindeligt et smalt stræde mellem volden og husene, hvor rebslagerne havde deres reberbaner, altså specielle bygninger til fremstilling af reb. I dag er gaden en af byens største, og væk er alle spor af reb – erstattet af tog, metro og busser, der kører under og over jorden som perler på en snor. Fra Nørre Voldgade er der kort til det hele: Latinerkvarterets hyggelige stræder, TorvehallerneKBHs lækkerier, Kongens Have og Ørstedsparkens grønne områder. Desuden kræver det kun en slentretur til byens to største handelsgader - Strøget og Købmagergade. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       49.583 kr.
Aconto driftsudgifter       10.062 kr.
Aconto energibidrag       5.028 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       64.673 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       595.000 kr.
Aconto driftsudgifter       120.750 kr.
Aconto energibidrag       60.332 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       776.082 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070