Lejemålet

Skal din virksomhed bo i kontorlokaler hvor hverken plads, lys eller detaljer er en mangelvare? Og skal dette drømmescenarie allerhelst udspille sig midt i Indre By? Så træd indenfor på Palægade 6's smukke 1. sal. På hele 758 sildebens- og stukbeklædte kvadratmeter, får du et hav af indretningsmuligheder, der passer til dine behov. Lejemålet er udstyret med rum i varierende størrelser til både mindre og større kontorer, flere mødelokaler, adskillige toiletter, tekøkkener og depotrum. Sollyset strømmer ind ad de store vinduer i samtlige rum og bidrager til den indbydende og luksuriøse stemning, der hviler over hele etagen. Med de praktiske behov dækket og de æstetiske detaljer af den bedste skuffe, får du i Palægade 6, 1. sal ideelle rammer for dig og din virksomhed. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra havnefronten, hyggelige Nyhavn og et af københavnernes foretrukne byrum Ofelia Plads. Du er desuden kun få minutters gang fra Kongens Nytorv med sine mange butikker, hyggelige spisesteder og blomstrende virksomheder. Fra Kongens Nytorv kører busser og metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så er der plads i et af vores parkeringsanlæg i Dr. Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       135.808 kr.
Aconto energibidrag       15.160 kr.
Aconto driftsudgifter       10.107 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       161.075 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.629.696 kr.
Aconto energibidrag       181.920 kr.
Aconto driftsudgifter       121.280 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.932.896 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070