Lejemålet

Bo og gro på Østerbro. Velkommen indenfor i det 532 kvadratmeter store kontor, som fordeler sig på et stort åbent kontorlandskab, to kontorer, tre mødelokaler og opholdsrum i lejemålets centrum. Udover de mange rum – med de mange muligheder – så har kontoret sit eget tekøkken, loungeområde med garderobe og printerrum. Desuden har kontoret adgang til yderligere fire toiletter og to tekøkkener. For at gøre det let og enkelt for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra kontoret, så er ejendommen udstyret med elevator. Det er endvidere muligt, at leje p-pladser foran ejendommen. Så skal din virksomhed flytte ind i et vaskeægte Østerbrokontor med charmerende trægulve og synlige bjælker? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Ragnagade. Gaden er beliggende på skønne Østerbro tæt på Vibenshus Runddel og Lyngbyvejen. Herfra er du og dine medarbejdere kun en kort gåtur fra metrostation, busruter til nær og fjern og ikke mindst alle Østerbros herligheder. Besøg de delikate og hyggelige caféer eller gå på indkøb i områdets nichebutikker. Er der behov for frisk luft eller en telefonsamtale under åben himmel, så ligger Fælledparken med højt til loftet og grønne omgivelser lige rundt om hjørnet. Fælledparken er desuden et oplagt sted at afholde jeres næste sommerarrangement, workshop eller bare at ønske hinanden go’ weekend fra.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       61.978 kr.
Aconto energibidrag       3.965 kr.
Aconto el       3.433 kr.
Aconto driftsudgifter       17.837 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       87.213 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       743.736 kr.
Aconto energibidrag       47.577 kr.
Aconto el       41.195 kr.
Aconto driftsudgifter       214.041 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.046.549 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070