Kontor i Bredgade 30 i København K

Her er plads til virksomheder, store som små, og dig, som ønsker at bo godt, men at dele udgifterne til fællesarealer. Velkommen i Bredgade 30 i København.

Velkommen Bredgade 30 - i et hus med fællesskab og innovativt samspil beboerne imellem. På Bredgade 30 får du en række faciliteter, men ikke besværet og omkostningerne i forbindelse med driften.

Inspirationen til huset er hentet lige dele fra metropolernes smagfulde hoteller og fra de mest succesfulde og nytænkende kontorfællesskaber ude i verden.

Helt eller delt kontor? I kontorfællesskabet kan du få dit eget møblerede kontor eller sidde sammen med andre i et åbent kontor.

Priserne starter ved 3.500,- pr. måned. Og uanset hvad du vælger, så får du en samlet pris, som indeholder leje (inkl. møblering), drift, varme, el, Internet, reception, kaffe, the, vand samt rengøring. I tillæg har du mulighed for at tilkøbe bl.a. morgenmad, frokost i Bistro Bredgade og adgang til husets mødelokaler m.m.

book en fremvisning

Læs mere om Bredgade 30 her eller ring til os på 70106070.

Interesseret i et kontor i Bredgade 30?

Vi viser naturligvis gerne frem. Ring til os på 70106070. eller udfyld skemaet her. Så ringer vi dig op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst. Notér venligst, hvis du ønsker en virtuel fremvisning af Bredgade 30.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Gode rammer giver rum til gode ideer

Gode rammer giver rum til gode ideer

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Venlig husleje og venlige kontorfæller
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch