Gå til hovedindhold

Ejendomme

Kontorlokale i Bredgade - Bredgade favner bredt

Åben dit nye kontor midt i Bredgade - midt i Frederiksstaden tæt på byens pulserende liv.

Gården til kontoret i Bredgade 30 - Jeudans kontorer og kontorfællesskab

Velkommen til dit kontorlokale i Bredgade

Her er plads til både store og små virksomheder. Perfekt til dig, som gerne vil bo godt og centralt, men ikke stå med alle udgifterne selv.

I Bredgade i København K møder du flere huse og ejendomme hvor fællesskabet og innovativt samspil mellem beboerne driver værket. Du kan vælge at få dit eget private, møblerede kontor eller sidde sammen med andre i et åbent kontormiljø. Af unikke adresser kan vi som eksempel tilbyde kontorlokale til leje i Bredgade 42, Bredgade 45B, Bredgade 30 og Bredgade 65A - for blot at nævne nogle få eksempler.

Om Bredgade

Bredgade løber gennem Frederiksstaden i København K, og den emmer af klassisk elegance og frit boheme-liv. Her er palæer og pulserende gader, små og store specialbutikker, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige cafeer og lækre restauranter.

De fleste ældre huse i Frederiksstaden er fredede, og hele området er optaget i den danske Kulturkanon fra 2006 som arkitektur, der udgør en særlig del af dansk kulturarv.

En stor tak for de smukke omgivelser skylder vi til Nicolai Eigtved (1701-1754). Arkitekt og hofbygmester, kendt som manden, der bragte rokokostilen til Danmark, skabte Frederiksstaden og opførte de fire palæer, der senere skulle blive til Amalienborg. Ikke noget dårligt CV.

trappeopgang i kontoret i bredgade 42 i københavn k

Ejendomme

Kontor i mondæne Bredgade 42?

En velbevaret perle, som nu står klar til at byde din virksomhed indenfor. Her får du lige nu 1973 veldisponerede kontorkvadratmeter i lyse og herskabelige rammer

Drømmer du at leje et kontor i Bredgade?

Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Eller ring til os på

7010 6070
salgspersonale i jeudan
bredgade i københavn k set fra et vindue
loungeområde i kontoret i bredgade 30

Velkommen til Frederiksstaden

Skal din virksomhed bo i et historisk nabolag? Kontakt os, og lad os vejlede dig om vores ejendomme i Bredgade.

Fandt du ikke det du søgte? Tilmeld dig søgeagenten og få først besked, når et lejemål er ledigt.

Skriv dig op