Gå til hovedindhold

Stræderne

Butikslokaler i Stræderne

Med historiske gader, der emmer af charme og sjæl, er Stræderne et fremragende bud på indre bys måske hyggeligste område. Og vi har butikslejemålene, der gør din drøm til virkelighed. Find lokalet til din butik i Stræderne, og læs også, hvilke fordelagtige vilkår du får med.

dør til butik til leje i stræderne

Butik til leje i Stræderne i København K
Tæt på Strøget. Tæt på historien. Tæt på kunderne.

De hyggelige gader går i folkemunde under navnet ”Stræderne”. Området ligger parallelt med Strøget, en af Europas mest besøgte handelsgader, og strækker sig fra Vester Voldgade til Højbro Plads. Menneskemylderet er henvist til Strøget, og i stedet vrimler Stræderne med hyggelige fortovscafeer, driftige virksomheder og hippe butikker for en hver smag. To af områdets store gader, Kompagnistræde og Læderstræde, er gågader, hvilket bidrager til den helt specielle rolige og hyggelige stemning, som kendetegner kvarteret.

Gågaderne bringer både liv og kundestrøm med sig, og det gør området til et super attraktivt område at have en butik placeret i. Og den charme og sjæl, der kendetegner Stræderne, indskrænker bestemt ikke dine muligheder for valg af butik. Tværtimod kan gaderne rumme alskens typer. Også nicheforretninger.

Skal Københavns måske mest charmerende gader danne rammen for din butiksdrøm? Så kast et blik på vores ledige butikslejemål i Stræderne herunder, og kontakt os for en fremvisning.

Butik i Stræderne i København K

Lej et butikslokale i Stræderne – uden binding

Når du flytter ind hos Jeudan, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Med et butikslokale i Stræderne i København K får du vilkår for din butiksleje med albuerum, hjerterum – og helt uden binding.

Dit butikslokale i Stræderne - dine valg

Hvordan ser din butiksdrøm ud? Med placeringen i hyggelige, hippe og historiske Stræderne er de ydre rammer sat. Indretningen er derimod helt op til dig - og har du brug for hjælp, giver vi gerne en hånd, så du når i mål.

Inspirationen til dit butikslokale i Stræderne kan du blandt andet hente i vores showroom i Bredgade 45. Her kan vi sammen kigge på valg af farver, materialeprøver, dit ønskede interiør og alt herimellem.  

Vil du vide mere om at leje butik i Stræderne?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at invitere dig på en uforpligtende fremvisning.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
salgspersonale i jeudan
butikslejemål i københavn i Palægade - butiksudlejning

Ejendomme

Sammen om byens puls og det aktive butiksliv

I Jeudan vil vi gerne bidrage til et aktivt butiksliv. Derfor gør vi, hvad vi kan for at holde butikkerne flotte og tiltrække de selvstændige erhvervsdrivende ved at give jer nogle af markedets bedste vilkår. Søg herunder, og find et butikslejemål, der passer til dine drømme og behov.

Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.