Gå til hovedindhold

Ejendomme

Kontordomicil i København i liebhaverklassen

Kontordomicil i København med storhed ned til mindste detalje.

udsmykket håndtag på kontordomicilet på holmens kanal 7

Kontordomicil i København med plads til store armbevægelser

Jeudan råder over mere end 200 ejendomme. Vores kontordomiciler og domicillejemål ligger primært i København, men der er også mulighed for at komme helt ud i det grønne.

Vores kontordomiciler og domicilejendomme er en stor del af Jeudans samlede forretning, og vi huser alt fra små og mellemstore virksomheder til hovedkontorer med mere end 600 medarbejdere.

En stor del af vores kontordomiciler i København domicilejendomme er fredede og bevaringsværdige, så der er rig mulighed for at få kontorer og domiciler med overdådige detaljer og klassisk arkitektur. I vores kontordomiciler finder du smukke gamle indgangsdøre, kobbertage med snoede spir, lækre sildebensparketgulve og masser af sjæl. 

Holmens Kanal er et kontordomicil i København

Kontordomiciler til virksomheder i alle størrelser

Vores domicilejendomme og kontordomiciler dækker både store lejemål med egen reception, adskillige mødelokaler og egen bistro – og hele kontordomiciler på adskillelige m2, så I kan få plads til at udfolde hele virksomheden.

Kontordomicil i København i smukke rammer

Velkommen til Jeudans kontordomiciler i København, hvor klassisk elegance møder boheme-atmosfære. Her emmer det af historie, og du kan næsten høre de gamle palæer hviske hemmeligheder til hinanden. København er som en god roman – fuld af karakterer, kunsthandlere, og små butikker med specialiteter.

Og midt i den gode roman finder du Jeudans kontordomiciler i København. Her kan du arbejde omgivet af smukke detaljer og et væld af muligheder. Måske får du endda inspiration fra de gamle malerier på væggene eller de knirkende gulve, der har set mere historie end de fleste af os. Og hvis du foretrækker at komme i egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade eller på Sankt Annæ Plads.

Herunder kan du se et lille udpluk af vores domicilejendomme og kontordomiciler, klik på adresserne for at læse mere og kontakt os, for at høre hvilke kontordomiciler der er ledige nu.

Hvis jeres drømmedomicil ikke er ledigt lige nu, så skriv dig endelig op i vores søgeagent – så tager vi fat i dig, så snart vi har en domicilejendom, der matcher jeres behov og ønsker. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070 og høre mere.

 • Kristianiagade 1, 2100 København Ø

 • Frydenlund, 2950 Vedbæk

 • Havnegade 23-27, 1058 København K

 • Holmens Kanal 7, 1060 København K  

 • Nørre Voldgade 106, 1358 København K

 • Nørregade 49, 1165 København K

 • Palægade 2-8, 1261 København K

Ordentlighed forpligter i kontordomicilet.
I medgang og modgang.

Læs mere om særlige Jeudan fordele og om, hvordan Jeudan kan hjælpe, uanset om I skal udvide, eller I må nedskalere i antallet af m2 for en stund.

Nøglepunkter om kontordomiciler i København

Kontordomiciler er en vigtig del af erhvervslivet, da de udgør de fysiske rammer, hvor virksomheder kan udføre deres daglige aktiviteter og vækste. Her er nogle nøglepunkter om kontordomiciler:

 • Funktion: Et kontordomicil er et sted, hvor virksomheder har deres hovedkvarter eller en større afdeling. Det er designet til at rumme alle nødvendige faciliteter for virksomhedens drift, såsom kontorer, mødelokaler og receptionsområde, bistro, rengøringsservice, planteservice mm.

 • Størrelse og skala: Jeudans kontordomiciler i København varierer i størrelse og kan spænde fra mindre kontordomiciler til større kontorejendomme med flere tusinde kvadratmeter, der kan huse hundredevis af medarbejdere.

 • Fordele: Med et kontordomicil i København kan I give virksomheden en række fordele, herunder et centralt sted for medarbejderne, hvilket kan forbedre kommunikationen og samarbejdet internt. Det kan også give virksomheden en mere professionel fremtoning. Vores kontordomiciler i København er alle i historiske ejendomme, så glæd jer til at blive en del af historiens vingesus.

 • Arkitektur og design: Jeudan kontordomiciler i København er placeret i fredede eller bevaringsværdige bygninger, hvilket tilføjer en unik charme og karakter til arbejdspladsen. Det er ligeledes en god mulighed for at fortælle medarbejdere og kunder om kontordomicilets historie.

 • Fleksibilitet: Hvis virksomheden får behov for at skalere op eller ned i antal m2, så er vi i Jeudan altid behjælpelige med dette.

At vælge det rette kontordomicil i København er en vigtig beslutning for enhver virksomhed, da det kan have en betydelig indflydelse på virksomhedens daglige funktion og langsigtede succes. Det er derfor essentielt at overveje virksomhedens behov og målsætninger, når man søger efter det ideelle kontordomicil i København og omegn.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Få vores rådgivning og hjælp med at finde jeres næste domicil og kontordomicil i København.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
rikke og jacob fra salg i jeudan der hjælper med domiciler

ejendomsudlejning i stræderne i københavn k

Ejendomme

Søg efter dit næste lejemål

Udfyld dine søgekriterier, og find dit næste lejemål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde dit næste lejemål.

Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.

Skriv dig op og få først besked om ledige domicilejendomme

Opret søgeagent