Gå til hovedindhold

Ejendomme

Domicil - Erhvervslejemål i liebhaverklassen

Storhed ned til mindste detalje.

udsmykket håndtag på kontordomicilet på holmens kanal 7

Domicilejendomme med plads til store armbevægelser

Jeudan råder over mere end 200 ejendomme. Vores domicillejemål ligger primært i København, men der er også mulighed for at komme helt ud i det grønne.

Vores kontordomiciler og domicilejendomme er en stor del af Jeudans samlede forretning, og vi huser alt fra små og mellemstore virksomheder til hovedkontorer med mere end 600 medarbejdere.

En stor del af vores ejendomme er fredede og bevaringsværdige, så der er rig mulighed for at få kontorer og domiciler med overdådige detaljer og klassisk arkitektur. Her er smukke gamle indgangsdøre, kobbertage med snoede spir, lækre sildebensparketgulve og masser af sjæl. 

Holmens Kanal er et domicil i København

Domiciler til virksomheder i alle størrelser

Vores domicilejendomme og kontordomiciler dækker både store lejemål med egen reception, adskillige mødelokaler og egen bistro – og hele domiciler på adskillelige m2, så I kan få plads til at udfolde hele virksomheden.

Smukke rammer på gode vilkår

Herunder kan du se et lille udpluk af vores domicilejendomme og kontordomiciler, klik på adresserne for at læse mere og kontakt os, for at høre hvilke domiciler der er ledige nu.

Hvis jeres drømmedomicil ikke er ledigt lige nu, så skriv dig endelig op i vores søgeagent – så tager vi fat i dig, så snart vi har en domicilejendom, der matcher jeres behov og ønsker. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070 og høre mere.

Ordentlighed forpligter. I medgang og modgang.

Læs mere om særlige Jeudan fordele og om, hvordan Jeudan kan hjælpe, uanset om I skal udvide, eller I må nedskalere i antallet af m2 for en stund.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Få vores rådgivning og hjælp med at finde jeres næste domicil.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
rikke og jacob fra salg i jeudan der hjælper med domiciler

ejendomsudlejning i stræderne i københavn k

Ejendomme

Søg efter dit næste lejemål

Udfyld dine søgekriterier, og find dit næste lejemål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde dit næste lejemål.

Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.

Skriv dig op og få først besked om ledige domicilejendomme

Opret søgeagent