Velkommen til Frydenlund
Kontorlokaler nord for København

Med lange mellemrum dukker en ejendom op, som skiller sig ud fra de fleste. Velkommen til naturskønne Frydenlund i Vedbæk, hvor du kan finde det kontor, der passer til lige netop din virksomhed. Gå på opdagelse i vores kontorfællesskab, eller kig nærmere på et af vores mange kontorlejemål.

Frydenlund 30. En oase ude. En oase inde.

Frydenlund 30 i Vedbæk er en oase for sig selv. Adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park ligger vores domicilejendom i smukke, grønne omgivelser og venter på din virksomhed. Med et areal på 6.829 m², der fordeler sig på fire sammenhængende bygninger, er muligheden for at finde det helt rigtige kontor ikke helt urealistisk. Ønsker du at blive en del af et professionelt kontorfællesskab eller få dit helt eget kontor i rolige omgivelser tæt på København, har vi det helt rette til dig. På Frydenlund finder du bemandet reception, bistro, kaffebar, gratis fitnessrum og mødelokaler, der passer til alle slags møder. Frydenlund byder også på mulighed for at afholde konferencer, og her er plads nok. Parkering er gratis, og vi garanterer, at der er plads til alle. 

Kom på en fremvisning af Frydenlund

spejlbassin på frydenlund i vedbæk

Plads til alle typer virksomheder - store som små

På Frydenlund kan du leje dig ind i de smukke omgivelser, som det passer netop din virksomhed. Er I en mindre virksomhed, der har brug for den fulde pakke - fra møbleret kontor til alle servicefaciliteter - så er vores kontorfællesskab det helt rette for dig. Ønsker du derimod mere plads til din større virksomhed og eget kontorområde, men stadig adgang til fuld service og faciliteter, så er vores kontorlejemål en attraktiv mulighed. 

På Frydenlund 30 finder I:

Se ledige lejemål

Attraktive faciliteter på Frydenlund

Du vil se, at vores kontorlokaler her på Frydenlund bærer præg af moderne design og funktionalitet, uden der er gået på kompromis med æstetikken. Det er vigtigt for os, at du føler dig hjemme og finder miljøet behageligt. De grønne omgivelser har været en stor inspirationskilde og med naturmaterialer, planter og dæmpede farver, har vi bestræbt os på at bringe den samme ro inden for dørene. Vi ønsker at bidrage til det gode arbejdsmiljø, og her på Frydenlund stiller vi derfor en lang række faciliteter til rådighed for dig og dine medarbejdere, som kan være med til at gøre tingene lettere for dig og din virksomhed:

 • Bemandet reception
 • Gratis parkering
 • Bistro
 • Kaffebar
 • Mødelokaler
 • Gratis træningscenter
 • Rengøring
 • Leje af lager/kælder
 • Naturskønne udendørsområder
 • Mulighed for at låne cykel til/fra stationen
 • Adgang til faciliteterne på Bredgade 30


Alt kan vælges til og fra, helt efter behov.

Se kort over frydenlund

Bistroen på Frydenlund

Book en fremvisning af Frydenlund
Bemærk venligst, at det naturligvis er muligt at booke en virtuel fremvisning. Angiv venligst dette ønske i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

En oprykning i ligaen: Connection Management i Frydenlund

En oprykning i ligaen: Connection Management i Frydenlund

& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch