Kontorlokaler nord for København
Velkommen til Frydenlund

Med lange mellemrum dukker en ejendom op, som skiller sig ud fra de fleste.

Frydenlund 30. En oase ude. En oase inde.

Velkommen til Frydenlund 30 i Vedbæk adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Her ligger vores domicilejendom i smukke, grønne omgivelser og venter på din virksomhed. Med et areal på 6.829 m², der fordeler sig på fire sammenhængende bygninger, er muligheden for at finde det helt rigtige kontor ikke helt urealistisk. Vi hjælper dig gerne på vej. På Frydenlund finder du bemandet reception, bistro, kaffebar, gratis fitnessrum og mødelokaler, der passer til alle slags møder. Frydenlund byder også på mulighed for at afholde konferencer, og her er plads nok. Parkering er gratis, og vi garanterer, at der er plads til alle. 

Kom på en fremvisning af Frydenlund

spejlbassin på frydenlund i vedbæk

Kontorlokaler i flotte og rolige omgivelser

Du vil se, at vores kontorlokaler her på Frydenlund bærer præg af moderne design og funktionalitet, uden der er gået på kompromis med æstetikken. Det er vigtigt for os, at du føler dig hjemme og finder miljøet behageligt. De grønne omgivelser har været en stor inspirationskilde og med naturmaterialer, planter og dæmpede farver, har vi bestræbt os på at bringe den samme ro inden for dørene.

På Frydenlund 30 finder I:

Se alle ledige lejemål på Frydenlund i Vedbæk.

Attraktive faciliteter på Frydenlund

Vi ønsker at bidrage til det gode arbejdsmiljø, og her på Frydenlund stiller vi derfor en lang række faciliteter til rådighed for dig og dine medarbejdere, som kan være med til at gøre tingene lettere for dig og din virksomhed:

 • Bemandet reception
 • Gratis parkering
 • Bistro
 • Kaffebar
 • Mødelokaler
 • Gratis træningscenter
 • Rengøring
 • Leje af lager/kælder
 • Naturskønne udendørsområder
 • Mulighed for at låne cykel til/fra stationen
 • Adgang til faciliteterne på Bredgade 30

Alt kan vælges til og fra, helt efter behov.

Se et kort over Frydenlund her.

Book en fremvisning af Frydenlund
Bemærk venligst, at det naturligvis er muligt at booke en virtuel fremvisning. Angiv venligst dette ønske i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch