Frydenlund

En oase ude.
En oase inde

Frydenlund

Med lange mellemrum dukker en ejendom op, som skiller sig ud fra de fleste.

Med en kontor adresse i Vedbæk flytter I ind i en ejendom, som har væsentlig mere særpræg og kvalitet end mængden. Mulighederne er mange på Frydenlund 30 i Vedbæk, hvor I finder lejemål fra 20 m² til 6.860 m², og indretning som passer til jer. Vi tilbyder både storrums- og enkeltmandskontorer, og ejendommen rummer stor fleksibilitet og kan indrettes helt efter jeres ønsker og behov. Se alle ledige lejemål på Frydenlund i Vedbæk.

På Frydenlund 30 finder I:

- kontorfællesskaber
- kontorer
- domicil

Book en uforpligtende fremvisning af Frydenlund.

Faciliteter på Frydenlund 30
Frydenlund 30 er fordelt på flere bygninger adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Leder du efter nyt domicil? Eller vil du være en del at et fællesskab med flere virksomheder?

Læg hertil fællesfaciliteter som bemandet reception, bistro, kaffebar og mødelokaler, der passer til alle slags møder. 

Se et kort over Frydenlund.

Vi viser gerne frem

Vi sammensætter beboerne på Frydenlund 30 med nænsom hånd.

Vil du vide mere eller booke en fremvisning af Frydenlund i Vedbæk? Ring til os på 70106070.  eller udfyld felterne, så kontakter vi dig.

På genhør eller gensyn.

 

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
Kontakt os på: 7010 6070
Kontakt os på: 7010 6070