Gå til hovedindhold

Job & karriere

Uopfordret ansøgning til Jeudan

to Jeudan medarbejdere taler med hinanden på jeudans kontor på bredgade 34

Vi glæder os til at høre fra dig

Der er stor efterspørgsel på Jeudans udlejningsejendomme og kontorer, på vores parkeringshuse i indre København og vores mange services indenfor rengøring, håndværk, indretning, planter, konferencer og kantinedrift. Derfor har vi tit brug for dygtige, nye kollegaer med stærke kompetencer, gode samarbejdsevner og højt humør.

Jeudan vil være “Bedst til medarbejdere”. Derfor fokuserer vi på udvikling af den enkelte, fleksible rammer, enkle arbejdsprocesser og konstruktiv feedback.

Vi har mange forskellige jobfunktioner indenfor administration, udlejning og vedligehold af kontorer, butikker og boliger, samt økonomi, projektledelse og kommunikation.

Hvis du er typen, der både fagligt og personligt kan bidrage med lidt ud over det sædvanlige, så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan sende os en uopfordret ansøgning til os via HR Manager:

Du kan også tilmelde dig vores jobagent. Opret dig som bruger og vælg de fagområder, der interesserer dig, så kontakter vi dig, når der er stillinger, der matcher din profil.

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Vi gør opmærksom på, at vi opbevarer din henvendelse i seks måneder.

To medarbejdere taler med hinanden på en trappe

Job & karriere

Er du vores nye medarbejder?

Vi har dejligt travlt i Jeudan, så vi har løbende brug for dygtige, nye kollegaer. Vi har mange forskellige jobfunktioner og muligheder hos Jeudan. Måske der er en stilling for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling, kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
to jeudan medarbejdere taler med hinanden