Gå til hovedindhold

Guide

Velkommen til den ultimative kontorguide

kontorstole på et udlejningskontor i københavn k

Sådan kommer I godt fra nul til nyt kontor

Vi har gjort os ekstremt umage med at få det hele med! Nogle vil måske sige, at det er lige lovlig detaljeret. Men heldigvis behøver du ikke læse det hele på én gang. Gem linket, og brug guiden igen og igen.

design og indretning på kontor

Rådgivning

Vi hjælper dig godt på vej til dit nye kontor

Det kan være overvældende at finde nye kontorlokaler til virksomheden. Derfor har vi lavet denne guide. Her deler vi ud af vores 125 års erfaring på markedet og tager jer godt igennem de forskellige faser − fra den første tanke om luftforandring melder sig, og til I rykker ind i jeres nye flotte lokaler.

Vil du have hjælp til at finde dit næste kontor?

Vi sidder klar til at hjælpe dig fra A-Z. Kontakt os, og sammen kan vi finde dit nye kontorlejemål.

Ring til os på

7010 6070
jacob og rikke i gården i bredgade 34 fra salgsafdelingen i Jeudan

Nogen tror vi er franske …
Men vi er altså bare Jens Erik Udsen Danmark.

Navnet Jeudan [udtales Jødaan] er en kombination af initialerne i Jens Erik Udsen (Jeu) og så den første del af Danmark (dan). Jens Erik Udsen er barnebarn af vores grundlægger, Carl Udsen, og det var Jens Erik, der var ved roret, da vores navn blev skabt.

Vi er Danmarks største service- og ejendomsvirksomhed, og dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af vores ejendomme. En af grundpillerne i vores forretningsmodel er at vedligeholde, restaurere og bevare Københavns historiske ejendomme, så de kan skabe glæde mange år endnu. I dag råder vi over mere end 200 ejendomme til en samlet værdi af ca. 34 milliarder DKK, og vores ejendomsportefølje består af forskellige typer lejemål, primært inden for kontor, detail og bolig.

De klassiske ejendomme har en imponerende detaljerigdom. Her er bundsolide materialer og et højt fagligt niveau med til at give ejendommene sjæl, varme og historie. Årti efter årti. Mange af ejendommene i vores portefølje bruges i dag som kontorer. Her nyder små og store virksomheder de flotte klassiske rammer og de mange fascinerende detaljer.

Se de ledige kontorer lige nu

Eftersom du er havnet på siden om den ultimative kontorguide, vil vi tro, at du er interesseret i kontorlejemål. Dem har vi en masse af. Heldigvis er langt de fleste af dem udlejet til glade kunder, men der er også nogle ledige, som måske passer lige til dig, se vores ledige kontorlejemål her.

kontorindretning i bredgade 42 i københavn k

Søgeagent

Skal vi hjælpe jer med at finde drømmekontoret?

Tilmeld dig Jeudans søgeagent og udfyld jeres præferencer til drømmekontoret, så holder vi øje og giver jer direkte besked, når der dukker noget op, der matcher. Det er selvfølgelig gratis og 100 % uforpligtende.

Vi vil være bedst til kunder

Når du er kunde hos Jeudan, kan du få det nærmest lige, som du vil have det. Vi kan klare alt fra design og indretning, rengøring til teknik, parkering, flytning og frokostordning til dig og dine medarbejdere.

Hvis I skriver under på en lejekontrakt med Jeudan, får I for det første en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt – og forhåbentlig langt – samarbejde. Og derudover får du også adgang til vores team af dygtige håndværkere, designere og servicefolk, som står klar til at hjælpe alt fra nedpakning og flytning til smukke indretninger, der kan gøre din arbejdsplads særligt attraktiv. Du kan læse meget mere om Jeudans services.

De 6 faser på vej mod jeres nye kontor

Kom videre til guiden