Gå til hovedindhold

Om Jeudan

Værdigrundlag

Ordentlighed, ansvarlighed og tilgængelighed.

Medarbejder ved indgang til jeudan ejendom

Jeudan er en af Danmarks største service- og ejendomsvirksomheder, og dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af vores ejendomme.  

Vi synes, det forpligter at være en af de største. Derfor arbejder alle 600 Jeudan-medarbejdere ud fra det samme værdigrundlag om ordentlighed, ansvarlighed og tilgængelighed. Vi arbejder dedikeret med at skabe moderne og menneskevenlige rammer for både private og erhvervskunder. Og lige så urokkelige vi er, når vi siger, at et ord er et ord – lige så gerne rokerer vi rundt på en væg eller en dør for at skabe netop det rum, vores kunder har brug for.  

Ordentlighed

Vi gør vores arbejde ordentligt. Vi er ordentlige med os selv – i tøjet, i måden vi fremtræder på, og i omgangen med mennesker. Et ord er et ord. I Jeudan taler vi ligeud om tingene og bekræfter straks aftaler skriftligt. Der er styr på kalenderen – alle aftaler og tidsfrister overholdes. Vores værdier passes med omhu. Ordentlighed er også synlig bag facaden: Der er orden i alle arbejdsredskaber – fra værktøjet i ladcyklen til regnskabet og kontoret. ​

Ordentlighed forpligter.

Tilgængelighed

Kunden kan altid komme i forbindelse med os i alle døgnets 24 timer. Kommunikationen er direkte og jordnær. Vi kalder en spade for en spade – og undgår svære ord og tunge formularer. Vi arbejder alle for vores kunder – hos Jeudan er der ikke noget “Det er ikke mit bord!”. Kunderne har direkte kontakt med vores medarbejdere – let tilgængeligt og let forståeligt.

Ansvarlighed

At påtage sig et ansvar handler i virkeligheden om at forstå en sammenhæng. Forstå at et guddommeligt lejemål ikke har den store værdi uden strøm i stikket, og at en frokostordning er allerbedst, når den ankommer omkring frokost. Ansvarlighed ser fremad. Foregriber skuffelser, skybrud og skimmelsvamp. Og er af samme grund en af årsagerne til, at vi vedligeholder vores ejendomme med respekt for historie, materialer, miljøet og helheden. Til glæde for dem, der bor her og dem, der skal følge efter.

 

Ønsker du vejledning til at finde dit næste lejemål?

Eller mangler du svar på et spørgsmål? Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på

7010 6070
Salg i Bredgade