Gå til hovedindhold

Parkering

Parkeringshus på Dronningens Tværgade i København K

Parkér din bil sikkert i centrum af København. Parkering få minutters gang fra Kongens Nytorv. Læs mere om status på renoveringen i parkeringshuset længere nede på siden.

parkeringshus i kbh k i dronningens tværgade

Adresse

Dronningens Tværgade 4
1302 København
Tlf.: 4199 7707

Åbningstider i p-huset

Afhentning: Hele døgnet
Alle ugens dage: 06.00-21.00

Parkeringshuset i Dronningens Tværgade er bemandet i åbningstiden. Udenfor åbningstiden er det muligt at få fat i en vagt på tlf. 4199 7707. Adgang til parkeringshuset udenfor åbningstiden kræver indtastning af nummerplade eller scanning af en QR-kode, hvis du er abonnementskunde, samt at parkering er foretaget indenfor åbningstiden. Alternativt kan en vagt mod betaling på 400 kr. give adgang til afhentning.

Renovering af parkeringshuset i Dronningens Tværgade

I Jeudan har vi en forkærlighed for byens historiske ejendomme. Bygningerne byder nemlig på unikke fortællinger og giver byen særpræg og sjæl. Og for at Danmarks ældste parkeringshus kan forblive stående, stærkt og stilfuldt langt ind i fremtiden, trænger det nu til en kærlig hånd. Derfor står parkeringshuset over for en stor renovering i foråret/sommeren 2024.

Nedenfor kan du løbende følge med i renoveringens udvikling.

Grundet regn i uge 14 er opstarten på renoveringen af taget udskudt til mandag d. 8. april.
Se den foreløbige tidsplan her:

 • Uge 15
  Fjernelse af belægning på dæk og kanter samt bortskaffelse af affald.
  Varighed: 5 dage.

 • Uge 16
  Kulfiberstænger og eventuelle betonreparationer.
  Varighed: 3 dage.

  Påføring af membran øvre dæk.
  Varighed: 2 dage.

 • Uge 17
  Færdiggørelse af membran på øvre dæk.
  Varighed: 1-2 dage

  Påføring af membran på nedre dæk.
  Varighed: 3-4 dage 

 • Uge 18
  Afstribning.
  Varighed: 1-2 dage

Ovenstående er uden vejrligsdage, og planen kan ændre sig undervejs i processen.

Den planlagte opstart af renovering af taget er udskudt på grund af regnfuldt vejr.

Vi opdaterer siden her med ny opstartsdato, når denne haves.

Som ved de fleste større renoveringsprojekter er der ved renoveringen af parkeringshuset på Dronningens Tværgade mulighed for ændringer i planer, tidspunkter og omfang af opgaver. Nedenfor finder du en foreløbig plan for arbejdet på bygningen, men du kan med fordel holde dig orienteret her på siden, hvor der løbende opdateres om eventuelle ændringer.

Betonrenovering første etape (taget):

 • Arbejdet på taget begynder tirsdag den 2. april og forventes at vare indtil fredag den 26. april.

 • I perioden fra 2. april til og med onsdag den 17. april vil der være støj. Årsagen er, at betonen på taget skal fjernes og bortskaffes ved brug af tungt maskineri med højt støjniveau.

 • Bemærk, at vejrlig kan påvirke datoerne, og én regnvejrsdag kan medføre én dags forsinkelse.

Betonrenovering anden etape (p-husets 4 etager):

 • Vi forventer, at betonrenoveringen på p-husets 4 etager vil foregå fra maj til oktober 2024.

 • Der vil være periodevis støj, når betonen inde i parkeringsanlægget bankes op. Vi arbejder på at præcisere de specifikke dage og uger, jo tættere vi kommer på opstart.

Opgravning af asfalt i gården foran p-huset:

 • I forbindelse med etablering af el-ladestandere skal asfalten i gården foran parkeringsanlægget graves op for at føre kabler.

 • Dette arbejde vil også medføre støj i perioder, mens der graves.

 • Vi planlægger arbejdet i uge 14 og 15, men planen kan ændre sig på grund af nødvendige tilladelser for byggeprocessen på fredede ejendomme.

Fælles for arbejdet på ejendommen er, at al støjende arbejde kun vil finde sted i hverdagene i tidsrummet kl. 07:00-16:00.

Danmarks første parkeringsanlæg

Parkeringshuset i Dronningens Tværgade er på alle måder en historisk og arkitektonisk perle. Det blev åbnet i 1933 som Danmarks første parkeringshus i flere etager. Det var arkitekt Oscar Gundlach-Petersen, der tegnede både parkeringshuset og den lille benzinstation ved indgangen. Han mestrede den funktionalistiske byggestil, der kombinerede kunst og funktion. Hans parkeringshus skiller sig ud fra de nærliggende bygninger som Moltkes Palæ og Marmorkirken med sine stilistiske detaljer

At bevare fortiden - til glæde i fremtiden

I Jeudan brænder vi for byens historiske ejendomme. De har hver deres historie og bidrager til byens karakter og kultur. Vi vil gerne sikre, at Danmarks ældste parkeringshus forbliver stærkt og stilfuldt i mange år fremover. Derfor står parkeringshuset nu overfor en renovering i foråret/sommeren 2024.

De konkrete tidsplaner for det kommende arbejde lægges løbende op på siden her.

Kontakt os på:

Timepriser i Dronningens Tværgade

Kl. 08.00 - 20.00

kr. 60,- i timen

Kl. 20.00 - 08.00

kr. 32,- i timen

Maks. døgnpris

kr. 500,-

Maks. aften/natpris (20.00-08.00)

kr. 175,-

Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Priser på abonnementsparkering i Dronningens Tværgade

 • Fast plads-abonnement: Parkering 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet på en afmærket plads. Prisen er DKK 4480,- ekskl. moms pr. måned. (DKK 5.600,- inkl. moms)

 • 24/7-abonnement: Parkering 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet på en vilkårlig plads. Prisen er DKK 3.504,- ekskl. moms pr. måned. (DKK 4.380,- inkl. moms)

Udsigt til Marmorkirken fra p-hus i Dr. Tværgade

Parkering

Slut med at cirkle rundt

Var det noget med en fast parkeringsplads i Frederiksstaden? Med et parkeringsabonnement hos Jeudan Parkering er du altid sikker på at kunne finde en plads. Kontakt Jeudan Parkering på 7010 6070 eller udfyld formularen nedenfor for at modtage et uforpligtende tilbud på din parkeringsplads i København.

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Ekstra info om p-huset på Dronningens Tværgade

Parkeringshuset på Dronningens Tværgade har 249 pladser.

Dit køretøj kan max være 2,10 m. for at benytte parkeringshuset.

Der kommer ladestandere til elbiler i løbet af 2024.

Parkeringshus midt i København K

Frederiksstaden i København K ligger og smyger sig smukt langs med vandet i det gamle centrale København. Her er mange af bygningerne fredede – og det gælder også Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade. Parkeringshuset er bygget i 1933 med tydelig inspiration fra de amerikanske p-huse, og det var Danmarks allerførste parkeringsanlæg. Det er fem etager højt, fredet og bevaringsværdigt og udover at give dig nem parkering midt i de travle gader centralt i København, så kan du også få en virkelig fin udsigt til din bil.

Parkeringshuset ligger centralt i København K, og uanset om du skal slentre langs med vandet, til møde, shoppe, spise eller i teateret, så er det nemt at komme både til og fra parkeringshuset i Dronningens Tværgade 4.

Slut med at cirkle rundt. Få abonnementsparkering

Var det noget med en fast parkeringsplads i København K? Med et parkeringsabonnement hos Jeudan er du altid sikker på at kunne finde en plads. Skriv til os og modtag et uforpligtende tilbud.

Kontakt os direkte på

7010 6070
to personer taler sammen i et af jeudans parkeringshuse