Invitér dine medarbejdere på en frokost ud over det sædvanlige

Vi har i samarbejde med Meyers kombineret det allerbedste fra en kantineordning og en god spiseoplevelse. I Havnegade 27 står vi klar til at tage imod dig og dine medarbejdere til en frokost udover det sædvanlige - hver eneste dag.

Jeudan har sammen med Meyers udviklet et frokostkoncept, der kombinerer det bedste fra en klassisk kantine med følelsen af at spise ude midt på dagen. I vores kantine i Havnegade 27 tilbyder vi alle virksomheder omkring Havnegade en lækker og smagfuld frokostordning.

Nyd frokostpausen lige om hjørnet

Vi står klar hver dag til at servicere dig og dine medarbejdere med en smagspakket frokost fyldt med sæsonens bedste råvarer i kantinen i Havnegade. Vi har her kombineret det allerbedste fra en frokostordning og en god spiseoplevelse på restaurant, som gør frokostpausen lidt skønnere.

Frokosten består af skønne og delikate portionsanretninger fra det velrenommerede Meyers. Menuen er varierende og byder både på traditionelle retter, som du kender dem, men også på eksperimenterende og nytænkende retter, som vil forkæle dine smagsløg på en helt ny måde.

Vi tilbyder frokost med fokus på:

  • Masser af smag
  • Nærende og sunde ingredienser
  • Bæredygtige og lokale råvarer.


Se eksempel på ugemenu her - og eksempel på en dagsmenu her.

Vil du forkæle dine medarbejdere?
Frokostordningen tilbydes både virksomheder i huset i Havnegade, såvel som nærliggende virksomheder, der ønsker at forkæle sine medarbejdere med en frokost af særlig høj kvalitet. 

Prisen er 1750 kr. pr. måned pr. person ekskl. moms for frokost 5 dage om ugen. Ønsker du at medbringe en spisende gæst til fx et frokostmøde, koster det 100 kr. pr. måltid.

Vil du høre mere om frokostordningen, så udfyld formularen forneden. Du kan også ringe til os på 70106070.

Vi ser frem til at byde jer velkommen - og velbekomme.

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Gode rammer giver rum til gode ideer

Gode rammer giver rum til gode ideer

Kontorrengøring i København

Kontorrengøring i København
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch