Gå til hovedindhold

Services

Frokost i Farvergade 17 i København K

I Farvergade 17 står Jeudan og Meyers klar til at tage imod dig og dine medarbejdere til en frokost udover det sædvanlige.

mad fra meyers bistro i farvergade

I Farvergade 17 i København K står Jeudan og Meyers klar til at tage imod dig og dine medarbejdere til en frokost udover det sædvanlige.

I vores bistro tilbyder vi vores kunder i eller omkring Farvergade en lækker og smagfuld frokostordning. Som kunde i Jeudan kan I tilmelde jer frokostordningen, og se frem til en god frokost i Farvergade 17.

Her er der garanti for masser af smag, sunde og nærende retter og et bæredygtigt fokus med mange lokale råvarer. Frokosten består af skønne og delikate portionsanretninger fra Meyers, og menuen byder både på traditionelle retter, som du kender dem, men også på nye og anderledes smagsoplevelser.

Maden er meget varieret og virkelig velsmagende, og der er altid noget for enhver smag.

Ønsker I en sund og lækker frokostordning?

Udfyld formularen og modtag mere information om vores smagfulde frokostordning med Meyers i Farvergade 17.

Eller ring til os direkte på

7010 6070
frokostanretning med tomat og salat af meyers og jeudan
Kantine Meyers og Jeudan

En god frokost er alfa omega for en god dag. Dét kan virksomheden Mannaz, der leverer kurser og uddannelser, skrive under på. De og deres kunder får hver dag stillet sulten i bistroen i netop Farvergade.

Martin Søgaard Nielsen, der er CFO hos Mannaz, siger: ”Vi har haft stor glæde af Bistroen i Farvergade, som vi bruger til vores kursusdeltagere, samt til vores ansatte. Maden er meget varieret og virkeligt velsmagende, og der er altid noget for enhver smag. Som vegetar er det rart, at der altid er et grønt alternativ til den varme ret, samt mange grønne salater. Stemningen i Bistroen er meget behagelig, og man bliver modtaget med åbne arme af personalet, der altid er lydhøre og hjælpsomme. Desuden er lokalerne indbydende og der er god plads, også selvom vi til tider kommer, når der er mest travlt.”

Vores frokostordning er både for virksomheder i huset i Farvergade og for virksomheder i området.

meyers frokost

Services

Skal medarbejderne forkæles med en god frokost?

Vi står klar hver dag til at servicere dig og dine medarbejdere med en smagspakket frokost fyldt med sæsonens bedste råvarer i samarbejde med Meyers.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan. 

personale i jeudan

Guide

Er du allerede kunde i Jeudan?

Se de oftest stillede spørgsmål og svar, læs om dine særlige kundefordele og få råd og vejledning om dit lejemål.