Gå til hovedindhold

Sådan bruger du GoPay

Med frokostapp'en GoPay kan du registrere din frokost og nyde de smagfulde retter i kantinen. Læs her, hvordan du gør.

salat anretning med meyers og jeudan

Vi står klar hver dag til at servicere dig og dine medarbejdere med en smagspakket frokost fyldt med sæsonens bedste råvarer i din kantine. Med mobilapp'en GoPay kan du nu registrere din frokost. På den måde kan vi altid kan sørge for den rette mængde smagfulde retter til dig og dine kollegaer - og du kan dokumentere din betaling.

Sådan kommer du i gang med GoPay

Første gang du skal registrere din frokost, skal du sørge for at downloade app'en GoPay.

1. Download GoPay-mobilapp

For at komme i gang med at bruge GoPay-mobilapp, skal du downloade appen fra Apple Store eller Google Play Store. Installer appen GoPay Menu.

2. Aktiver GoPay mobilapp 

Når du har downloadet appen, skal du indtaste din mailadresse. Du vil herefter guides igennem, hvordan appen aktiveres. Når du har indtastet din mailadresse, vil du modtage en aktiveringskode, som du skal indtaste i appen. Efter indtastning af aktiveringskode aktiveres din brugerkonto, og du kan bruge appen.

3. Registrer din frokost

Det er vigtigt, at du altid får registeret din frokost. Både så køkkenchefen altid kan tilpasse udbuddet af frokostretter - og så du kan fremvise en kvittering, hvis der foretages stikprøvekontrol. Du registrerer din frokost ved at scanne mobilappens stregkode på kantinens kontroltablet, inden at du tager din mad. Når skærmen lyser grønt, er din mad registreret. 

4. Har du brug for support

Hvis du får brug for hjælp ved fx tekniske problemer, kan du skrive til support@facilitynet.dk. Du skal også være velkommen til at kontakte Jeudan på 7010 6070, hvis du har spørgsmål til løsningen. 

Bemærk venligst, at I ikke betaler din frokost via app’en, men blot registrerer den. Betalingen af frokosten forløber, som den plejer via aftale med Jeudan.

frokostanretning af meyers og jeudan

Om GoPay

GoPay er udviklet af Facilitynet.io og er en nem løsning til registrering og betaling i kantinen. Hos FacilityNet er der høj fokus på sikkerhed, både i software, datacenter og i organisationen. Læs mere om GoPays politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af data og oplysninger, når du bruger tjenesten.

Hvis du har spørgsmål til GoPay eller datapolitik, skal du være velkommen til at kontakte FacilityNet på +45 6130 5045 eller via support@facilitynet.dk. 

 

meyers frokost

Services

Skal medarbejderne forkæles med en god frokost?

Vi står klar hver dag til at servicere dig og dine medarbejdere med en smagspakket frokost fyldt med sæsonens bedste råvarer i samarbejde med Meyers.