VI Parkerer - Lad os parkere din bil

Spar tid på parkering, og lad os parkere din bil for dig i vores parkeringshus på Sankt Annæ Plads. Stil bilen ved indgangen, giv os nøglen, så kører vi den på plads. Og når du skal afsted igen, kører vi bilen frem til dig.

Spar tid på parkering i København

Skal du ind til byen? Og synes du, at det er svært at finde en god parkeringsplads? Vi hjælper dig ikke kun med nogle af de bedst beliggende parkeringshuse i København. Vi hjælper dig også med at parkere. Hos Jeudan Parkering for enden af Sankt Annæ Plads parkerer vi din bil for dig – og kører den frem til dig, lige når du ønsker det. Det er nemt og bekvemt.

Vi kalder det VI Parkerer.

Det får du med et abonnement til VI Parkerer:

  • Vores serviceassistenter parkerer og henter din bil, når du har brug for det i tidsrummet kl. 07.00-18.00. 
  • 1 x gratis vask og rengøring af din bil om måneden de første 3 måneder.

Dit abonnement gælder uden for tidsrummet kl. 07.00-18.00 som et almindeligt abonnement med egen parkering.

Opret et abonnement på valet parkering

Prisen for et abonnement er 3.400 kr. eks. moms om måneden. Er du interesseret i VI Parkerer, så står vores serviceassistenter klar i parkeringshuset på Sankt Annæ Plads til at hjælpe dig med oprettelsen af et abonnement. Du er også velkommen til at ringe på 7010 6070 eller skrive til os, så får vi dig oprettet inden for 1-2 hverdage.

Hvis du har et eksisterende abonnement, er der ingen binding, skulle du ønske at skifte tilbage til din nuværende løsning.

Har du spørgsmål til Jeudan Parkering?

Skriv til os på parkering@jeudan.dk

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og fremvisning samt dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
Jeg er ikke en robot

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Parkering i København -
Sankt Annæ Plads

Parkering i København -
Sankt Annæ Plads
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch