Gå til hovedindhold

Services

Gode råd til din forårsrengøring og vinduespolering

rengøringsservice hos jeudan

Sommeren nærmer sig, og de første solstråler har med stor sandsynlighed ramt ruderne på dit kontor, i din butik eller derhjemme i boligen. For mange er foråret lig med vinduespudsning og rengøring. Derfor har vi samlet en række gode råd til, hvordan du kan gøre dit lejemål klar til en sommer med mere sol og forhåbentligt mindre snavs.

Rene vinduer uden striber

Striber på nyvaskede vinduer er for mange et no-go, men desværre ofte en realitet. Undgå striber ved at bruge koldt vand, skrab vandet af vinduet med start i øverste hjørne, undgå - så vidt muligt - at løfte vinduesskraberen ved at bruge en glidende overgang til næste linje. Hæv gerne tempoet, så sæben ikke når at sætte sig på vinduet.

Du kan pudse vinduer i al slags vejr, men vi anbefaler, at du ikke gør det i solskin, da solens stråler vil få sæbeblandingen til at sætte sig på vinduet hurtigere. Skift gerne vandet, når det begynder at blive beskidt. Sæbeblandingen kan bestå af 5 liter vand, 1,5 spiseskefuld opvaskemiddel og en hætte med husholdningseddike. 

Vi anbefaler, at du pudser dine vinduer 3-4 gange om året for at undgå, at skidt og partikler sætter sig på glasset. Hyppig vinduespudsning gør det desuden lettere at polere vinduerne næste gang. Det kan godt betale sig at investere i noget kvalitetsudstyr. En god vinduesskraber, en svamp og blød børste samt nogle rene viskestykker, så er du godt dækket ind og klar til at kaste dig ud i vinduespoleringen.   

Du kan pudse vinduer i al slags vejr, men vi anbefaler, at du ikke gør det i solskin.

Ryd op, før du støvsuger

Før du starter støvsugningen, er det en god ide at rydde op først. En støvsuger trives nemlig bedst med frie gulve uden ledninger og andre genstande, som kan holde på støvet og nullermændene. Er pladsen trang, eller trænger du til at rydde ud i nogle af dine ting, så er oprydningen en kærkommen lejlighed til at overveje følgende spørgsmål: Bruger du den/de her ting mere? Hvis ikke, så overvej om andre kan få glæde af dem, ved enten at sælge eller bortgive dem.  

Bolig der er gjort rent

Candyfloss til den rene samvittighed

Støvkost, afstøver, støvfjer eller candyfloss. Kært barn har mange navne. Uanset navn og form, så er det et essentielt redskab til at fjerne støv og spindelvæv, når vinterens små gæster forlader lejemålet og bevæger sig udenfor. Sørg for at følge loftets kanter hele vejen rundt, da det ikke er al spindelvæv, som ses ved første øjekast.

Toptunet støvsugning

Ingen forårsrengøring uden støvsugning. Tøm støvsugerposen, rens røret og mundstykket. Når du er i gang, så undgå ensrettet støvsugning, løft lette møbler, kom godt rundt i krogene og brug de forskellige mundstykker til fodpaneler og møbler. Husk at skåne og passe på din ryg.

Tænk over, hvor du starter

Det lyder måske banalt, men start fra en ende af. Den rigtige. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket rum du starter med at rengøre. I hvert fald ikke, hvis du har planer om at spare på moppehovederne, kludene og holde god hygiejne.

Begynd din forårsrengøring i køkkenet, når kludene og moppehovederne er helt friske. Arbejd dig gennem lejemålets rum og slut på badeværelset. Skift vand og sæbe, klude og moppehoveder, hvis du synes, de trænger til det. Luft ud, og lad vinduerne stå åbne, mens du rengør rummene.

Skal vi hjælpe med vinduespolering og rengøring af dit kontor? I Jeudan gør vi rent, som vi passer ejendomme. Ordentligt. Vi bruger kun vores egne folk. Det betyder, at ordentlighed, respekt og tillid følger naturligt med de rene linjer.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring

Vi er på trapperne. Også bagtrapperne.

Kontakt vores Serviceafdeling direkte på

7010 6070
jeudan rengøringspersonale med kost
jeudan medarbejder gør rent på kontor

Services

Rengøringsservice

Lad os bare få det på det rene med det samme. Vi overser ikke snavs i krogene – hverken i overført eller konkret betydning. Hvis du har et kontor i København, kan du få os til at klare din kontorrengøring og få det hele på det rene.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.