Jeres nye domicil?

Velkommen indenfor i jeres nye domicil i Nordsjælland. Vi glæder os til at vise rundt.

Kontordomicil i Nordsjælland

På Frydenlundsvej 30 i Vedbæk danner spektakulære omgivelser rammen om denne unikke ejendom. Her er ro til fordybelse og innovation. Både sø, skov og park er tilknyttet domicilet, i perfekt kombination med moderne faciliteter og gode trafikale forhold.

I får 6.829 m² kontor fordelt på 4 ejendomme, som er forbundet. Indrettet helt til jer og efter jeres ønsker. Bygningerne er i forskellige størrelser og smukt adskilt af spejlbassiner, som er med til at give ejendommen sit særpræg.

Læg hertil ejendommens række af faciliteter som bistro, kaffebar, konference lokale og udendørsområde med terrasser og grønne områder samt gratis fitness.

Derudover får I et stort parkeringsområde med masser af gratis parkeringsmuligheder. Og foretrækker man, at lade andre køre for sig, så er der mulighed for at tage offentlig transport til og fra Vedbæk Station lige ude foran døren, med mulighed for at låne gratis cykler.

Hvordan vil I byde jeres kollegaer og gæster velkommen? Vi har lavet et bud på en 360° visning af vores domicil i Vedbæk her.

Har du ikke brug for så mange m²? Så har vi også andre ledige lejemål på Frydenlund. For hver for sig bor vi godt. Men sammen bor vi endnu bedre.

Vil du vide mere om dette kontordomicil i Nordsjælland?

Kontaks os om en uforpligtende ejendomsvisning på Frydenlund 30 i Vedbæk. Du kan også læse meget mere om det flotte kontordomicil i Nordsjælland her

Book fremvisning

 

 

Book tid til en uforpligtende fremvisning

Vi viser naturligvis gerne frem. Ring til os på 70106070. eller udfyld skemaet her. Så ringer vi dig op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch