Kontordomicil på Holmens Kanal 7

Holmens Kanal 7 kan blive jeres næste kontordomicil i København K. Ejendommen er en arkitektonisk perle blot 2 minutters gang fra Kongens Nytorv, og vi kan hjælpe jer med at indrette kontordomicilet til jeres behov og ønsker.

Velkommen til Holmens Kanal 7

På Holmens Kanal 7 i det indre København, kun et stenkast fra Kongens Nytorv, åbner vi de arkitektoniske døre op til en historisk ejendom, der står klar til at byde jer velkommen. Holmens Kanal 7 er et overdådigt kontordomicil, der tilbage i 1862 husede Københavns første varehus, og nu er istandsat med henblik på en moderne virksomheds behov. I kontordomicilet kan I indrette jer med storrumskontorer, loungeområder til de hyggelige snakke og aflukkede lokaler til mødeafholdelse. 

Hvis I ønsker det, står vores dygtige indretningsarkitekter og designere klar til at hjælpe jer med indretningen og valg af materialer af kontordomicilet. Vi inviterer også gerne på en kop kaffe i vores inspirerende showroom i Bredgade 45, hvor vi kan tale om materialevalg, farvevalg, akustikløsninger, telefonbokse og f.eks. forslag til kontormøbler.

Se de ledige lejemål

dørhåndtag på kontoret til holmens kanal 7 i københavn

Domicil på vilkår, der er til at regne med:

Ingen binding
Der er ingen uopsigelighed på Holmens Kanal 7. Domicilet kan opsiges med 3 måneders varsel.

Frihed til at skrue op eller ned
Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Så skal du på sigt bruge flere eller færre m2sikrer vi dig en let og billig overgang til nye kontorlokaler.

Ingen dobbelt husleje
Hvis du har opsigelsesvarsel på det lejemål, du flytter fra, kan du få rabat svarende til lejen på dit eksisterende lejemål i opsigelsesperioden. Rabatten kan dog ikke overstige 6 måneders leje på dit nye lejemål.

Book en fremvisning

Lige som I ønsker det

Det er muligt at leje Holmens Kanal som kontordomicil på 6350 m2 (cirka 290-300 medarbejdere), og det er samtidig muligt at bryde ejendommen ned i mindre lejemål, der passer til jeres behov for antal m2. Tag kontakt til os, og hør mere om netop jeres muligheder for indretning og størrelse på et passende lejemål.

I stueetagen finder I fælles mødefaciliteter samt fælles kantine og stor kælder med cykelparkering. Jeudan har flere parkeringshuse i nærheden af kontordomicilet på Holmens Kanal 7 - på Skt. Annæ Plads under Ofelia Plads og i Dr. Tværgade - og ved Holmens Kanal 7 er der desuden enkelte offentlige overfladeparkeringspladser.

I baggården er der placeret et hyggeligt lille springvand. Udspringet af springvandet er udformet som løvehoved. Vandet ender i et halvcirkulært bassin lavet af marmor.
springvand ved kontordomicilet i holmens kanal 7

Bestil en uforpligtende fremvisning af Holmens Kanal 7

Vi glæder os til at invitere indenfor i Holmens Kanal 7. 
Ring til os på 70106070. eller udfyld formularen forneden. Så ringer vi dig op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Skal I leje jer ind i historiens vingesus?

Holmens Kanal 7 er beliggende på Gammelholm på østsiden af tilkastede Holmens Kanal. Gammelholmen afgrænses af Nyhavn, Kongens Nytorv, Holmens Kanal og Havnegade. Gammelholmen som bydel blev igangsat af Kong Christian IV, som behøvede plads til udvidelse af det militære anlæg i København. Holmens Kanal blev udgravet i 1606 og tilkastet igen i 1858. Holmens Kanal blev efter nedrivningen af det første Kongelige Teater i 1874 ombygget til den brede boulevard, den er i dag.

Domicilet på Holmens Kanal 7 er opført i 1862 af arkitekt Johan D. Herholdt, som var en af tidens mest berømte arkitekter. Han var ved projektets begyndelse lige blevet færdig med prestigeprojektet Universitetets bibliotek på Frue Plads i København. Ejendommen på Holmens Kanal 7 er oprindelig opført som varepakhus for Familien Grøns grosser- og tekstilhandel, og er opført ovenpå en kerne af flådens gamle magasinbygning og opfyld af gamle skibe, bolværker og sandbanker.

Holmens Kanal 7 - banebrydende i sin indretning
Ejendommens indre var ved opførslen banebrydende i sin indretning ved at have lager og pakkeri i den nederste etage og kontor og ekspedition på første etage. Som en af de første ejendomme i Danmark var der installeret hydraulisk vareelevator. Der var derudover flere innovative løsninger i den nyopførte ejendom. Der blev installeret gas og lys på alle etager, og i søjlerne var der hule, hvor der blev installeret et samtaleanlæg, som kunne forbinde hovedkontoret med ejendommens øvrige etager. Ejendommen bød også på et nyt banebrydende centralvarmeanlæg.

Kontordomicilet på Holmens Kanal 7 har gennem årene gennemgået mange om- og tilbygninger, og omkring år 1900 skulle Københavns første WC eftersigende være installeret i ejendommen som en moderniserende foranstaltning. Lige før første verdenskrigs begyndelse i 1914 blev bygningen udvidet med sidehuse og baghus.

Kontordomicilet på Holmens Kanal 7 står klar til at fortælle videre på sin historie med jer som virksomhed i de flotte lokaler.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Gode rammer giver rum til gode ideer

Gode rammer giver rum til gode ideer

Historien om Holmens Kanal 7

Historien om Holmens Kanal 7
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch