Domicil

Jeres nye domicil?

Domicil

På Frydenlundsvej 30 i Vedbæk danner spektakulære omgivelser rammen om denne unikke ejendom. Her er ro til fordybelse og innovation. Både sø, skov og park er tilknyttet domicilet, i perfekt kombination med moderne faciliteter og gode trafikale forhold.

I får 6.829 m² kontor fordelt på 4 ejendomme, som er forbundet. Indrettet helt til jer og efter jeres ønsker. Bygningerne er i forskellige størrelser og smukt adskilt af spejlbassiner, som er med til at give ejendommen sit særpræg.

Læg hertil ejendommens række af faciliteter som bistro, kaffebar, konference lokale og udendørsområde med terrasser og grønne områder.

Derudover får I et stort parkeringsområde med masser af gratis parkeringsmuligheder. Og foretrækker man, at lade andre køre for sig, så er der mulighed for at tage offentlig transport til og fra Vedbæk Station lige ude foran døren.

Hvordan vil I byde jeres kollegaer og gæster velkommen? Vi har lavet et bud på en 360° visning af vores domicil i Vedbæk her.

Har du ikke brug for så mange m²? Så har vi andre ledige lejemål på Frydenlund. For hver for sig bor vi godt. Men sammen bor vi endnu bedre.

Vil du vide mere?

Kontaks os om en uforpligtende ejendomsvisning på Frydenlund 30 i Vedbæk.

Du kan også læse meget mere om Frydenlund 30 her

Vil du høre mere?

Vi viser naturligvis gerne frem. Ring til os på 70106070. eller udfyld skemaet her. Så ringer vi dig op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Kontakt os på: 7010 6070
Kontakt os på: 7010 6070