Gå til hovedindhold

Cases

Kompasbank: En moderne bank i nye rammer

Virksomhedskultur, trivsel og indretning hænger uløseligt sammen, hvis du spørger Michael Hurup Andersen, stifter og direktør hos fintech-banken, Kompasbank. I samarbejde med Jeudan er de nu ved at skabe de perfekte rammer i nyrenoverede lokaler i Frydenlund.

michael hurup andersen på vej op ad trappen

I kontorfælleskabet Frydenlund i Vedbæk er spadestikket taget for at skabe dét kontor, som Michael Hurup Andersen drømmer om for Kompasbank. Det er i helt nye, istandsatte rammer, der matcher Kompasbanks værdier og identitet. Men også i rammer, der bidrager til kreativitet og den moderne virksomhedskultur, som ejerlederen og hans godt 75 ansatte er i gang med at bygge op.

Nyt og gammelt i skøn forening

Hos Kompasbank på første sal er malingen (næsten) lige tørret. Møblerne står som nye og følelsen af ’nyt’, kommer straks, når man træder op ad marmortrappen og åbner døren. Her er Michael Hurup Andersen og de ansatte ved at komme på plads de kontorlokaler, som de netop er flyttet ind i.

Selvom arbejdsstationerne er nye og designet lige så, ser en del medarbejdere hjemmevante ud. Kompasbank er heller ikke nye beboere i Frydenlund - for virksomheden har været her nogle år. Den store forskel skal findes i, at de nu holder til i kontorlokaler, der med indretning og faciliteter understøtter virksomheden, der er i rivende udvikling.

kompasbank set indefra

Vi er i gang med at bygge en kultur op, fordi vi er en ny virksomhed. For hver dag vi er på arbejde, bygger vi samarbejdet op.

Voksende virksomhed – voksende behov

Da Michael Hurup Andersen og hans medarbejdere flyttede ind i deres første lejemål i Frydenlund, stod kontorlokalerne rå. ’Rå’ i den forstand, at de fortsat stod, som da den tidligere beboer flyttede ud. Det var Microsoft, som i 15 år havde haft hovedsæde i netop Frydenlund.

Det var Michael og de ansatte egentligt fint tilfredse med, for det fungerede. Men i takt med, at virksomheden er vokset, har behovene ændret sig. ”Vores behov (for indretning, red.) er opstået i takt med, vi er blevet større, har opbygget flere afdelinger og har fået en større berøringsflade med partnere, kunder og leverandører. Vi har behov for andre samarbejdsformer og en anden kommunikationsform. Behov for en anden måde at være private på og være sammen”, siger Michael og fortæller, at han hos Jeudan fik hjælp til at klare både plads- og indretningsudfordring.

Kompasbank havde også den fordel, at de allerede holdt til i Frydenlund, hvorfor de kendte området såvel som de forskellige bygninger. Og da de havde et godt øje til særligt én, var det nærliggende, at det var her, de skulle flytte ind. Dén bygning stod overfor en større renovering, og det gav Michael og co. muligheden for at være med fra start – fra nedrivning og rå betonvægge til indrettede lokaler.

kasper og michael sidder ved loungen
kompasbank motorcykel

Rammer, der samler og udvikler

I loungen er der plads til et møde, til at arbejde og til at trives.

Moderne forhold til en moderne bank

Kompasank er en erhvervsbank for små og mellemstore virksomheder, og derfor stod ét af målene for designet og indretningen klart: At man som kunde kunne træde ind til præsentable omgivelser, som også sender et tydeligt signal om, hvad Kompasbank er som bank og som arbejdsplads.                              

Banken er også en fintech-bank og en scale-up, med alt, der følger med. En moderne virksomhed under udvikling. Og det sætter krav til de ydre og indre rammer, som skal hjælpe dén udvikling og en blomstrende virksomhedskultur på vej.

Dét kommer blandt andet til udtryk i kontorets loungeområde, der også fungerer som køkken. Her er der for eksempel en ovn, som er tiltænkt medarbejderne, der arbejder over, og som kan opvarme deres mad i andet end en mikroovn. Ovnen skal også bruges til at varme æbleskiver, når der til jul skal afholdes familiearrangement. Bagerst i rummet hænger en storskærm, som hele Kompasbank-teamet kan se VM og landskampe på.

Alle faciliteter tjener samme formål: At skabe et sted, hvor medarbejderne har lyst til at være, udvikle sig og bidrage til kulturen. Til det siger Michael: ”Vi er i gang med at bygge en kultur op, fordi vi er en ny virksomhed. For hver dag vi er på arbejde, bygger vi samarbejdet op.”

loungeområde hos kompasbank

Hjælp til koncept og den røde tråd

Kompasbank vil være en bank, der gør dét, de er bedst til. Og lade andre gøre det samme – for eksempel når det gælder indretning. Michael og teamet havde de grundlæggende designidéer, men det var altafgørende med den rådgivning, som Jeudan stillede til rådighed. Kompasbank fik hjælp til at finde konceptet og den røde tråd. Hjælp til at stille – og få svar på – de spørgsmål, man selv kan glemme i processen, når man flytter ind og indretter sig på ny. ”Jeudan har hjulpet os med det grundlæggende koncept. Med lokalerne og hvordan de kunne se ud. Hvor og hvordan skal man have persienner? Hvordan skal stolene se ud? Her har vi fået rigtig god sparring,siger Michael.

I Jeudan fandt Kompasbank dén samarbejdspartner, de havde brug for, for at skabe de bedst mulige rammer for en bank anno 2022. Michael fortsætter: ”Jeudan er for os en glimrende samarbejdspartner, som vi har tillid til. Det har vi brug for, fordi vi er en bank. Vi har brug for support og forståelse for, at vi skal vokse som virksomhed. Og det har vi fået."

Jeudan er for os en glimrende samarbejdspartner, som vi har tillid til. Det har vi brug for, fordi vi er en bank. Vi har brug for support og forståelse for, at vi skal vokse som virksomhed. Og det har vi fået.

michael hurup andersen sidder i stueetagen

Vigtige brikker i et puslespil

Det var måske ikke tilfældet fra starten, men indretning, design og fysiske rammer er nu blevet en vigtig brik for Kompasbank. De mange faciliteter i Frydenlund er en anden brik. De grønne områder og beliggenheden en tredje. Sidstnævnte - den gode beliggenhed – kommer også til udtryk hver mandag, når teamet løber en tur i skoven, går ned til stranden eller træner i fitnesscentret.

Alle brikker er dele i det puslespil, der udgør de ideelle rammer og den perfekte base for en moderne erhvervsbank, der ikke er som de andre. Her kan banken vokse og trives. Til gavn for de nuværende medarbejdere, og de, der kommer til.

frydenlund set udefra

Få hjælp til de rammer, du drømmer om

Drømmer du om unikke rammer til din virksomhed? Rammer, der passer jer i identitet, atmosfære og som understøtter forretningen?

Få dine ønsker og drømme indfriet hos Jeudan. Vi hjælper dig med at finde de ydre rammer og designe de indre, så det passer netop dit og dine medarbejderes behov. Læs mere om vores design og indretningsservice.

Eller læg vejen forbi vores Showroom på Bredgade 45, hvor du kan blive inspireret i alt fra akustikløsninger på kontoret til farvevalg og -sammensætninger. Vi glæder os til at byde indenfor.

design elementer i jeudans showroom i bredgade

Services

Lad os tegne og regne på dine nye rammer

Når du flytter ind hos Jeudan, tilbyder vi dig hjælp til din indretning og materialevalg, så du får rum, der passer til dine drømme og behov. Hvis du har drømmen, bygger vi virkeligheden.

vand ved kontorfællesskabet frydenlund i vedbæk

Ejendomme

Frydenlund 30. En oase ude. En oase inde.

Frydenlund 30 i Vedbæk er adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park og ligger kun 20 minutter fra København. Flyt jeres kontor til grønne omgivelser i Vedbæk.